Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bunu sadece Türkler yapar

Almanya'da büyük bir hastanede çalışan Türk doktor Hakan B., girdiği burun ameliyatı sırasında tartıştığı doktora yumruk atmış... Vallahi ben böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum ama Hakan Bey'e de hak vermedim değil. Yumruğu yiyen Alman anestezi uzmanı Thomas S, ameliyat olan hastayı tam sekiz saat ameliyat masasında bekletmiş ve saat 14.00 olunca da benim mesaim bitti deyip ameliyatı yarıda bırakmak istemiş. Adamların mesai zihniyetine bakar mısınız! Bizde mesaiye kalmazsanız, vatan haini ilan edilirsiniz. Peki, Thomas S, beyin cerrahı olsaydı? Hakan B'ye ilk kalası uzatan siz olur muydunuz?
Galatasaraylı futbolcu Serdar Özkan, arabasının plakasında yer alan 'SOZ' harflerinden 'O' harfine iki nokta ekleyip 'SÖZ' yaptırmış. Hatası ise bunu kendisinin yapması... O iki noktayı gazlı kalemle mi koydu acaba? Özkan'ın, 'resmi belgede sahtecilik' suçundan iki yıldan beş yıla kadar hapsi isteniyormuş. Şöyle bir sahne hayal edin: Serdar cezaevine giriyor ve bir mahkum, "Allah kurtarsın kardeş. Neden içerdesiniz?" diye soruyor. Serdar bu soruya doğru yanıt verse, dalga geçiyor diye dayak yer yahu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA