Avrupalı Türklerin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgileri her geçen gün artıyor. Türkiye'de yasadıkları tüm sorunların AK Parti döneminde sona erdiğini ifade eden Türkler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgilerini Sıla Yolu'nda da gösteriyor. Belçika'dan Karaman'da tatil yapmak üzere yolculuğa çıkan Fethi ve Songül Kılıç çifti, "Sırbistan'dan Reis'e selam olsun" dedi.
ERDOĞAN DÜNYA LİDERİ
Son seçim döneminde AK Parti için sadece şehirleri değil ülkeleri dolaşarak oy topladığını anlatan Fethi Kılıç, "Erdoğan'ın bir dünya lideri olduğunu herkes kabul etmeli. 24 Haziran seçimlerinde Belçika, Hollanda ve Fransa'da köy köy kasaba kasaba dolaştık ve dilimizin döndüğü kadarıyla vatandaşları ikna ederek seçime katkıda bulunmaya çalıştık" dedi.
REİS İLE YALNIZ DEĞİLİZ
Bu çalışmanın sonucunu görmekten son derece memnun olduğunu dile getiren Kılıç, "Seçimde Avrupa'dan Reis'e büyük destek geldi. Bu AK Parti ile Reis'in Avrupalı Türklerin her türlü sorununda yanında olmasından kaynaklandı. Bası sıkışanı, ırkçı saldırıya uğrayanı aradı, Avrupalı Türklerle yakından ilgilendi. Biz artık gurbette yalnız olmadığımızı biliyoruz" dedi.