Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÖRS

Meyve salatasına bir damla rom

Yemeklerde yüksek alkollü içkiler çok az miktarlarda kullanılmalı. Zira fazlası yemeğin tadını bozabiliyor. Bütün malzemelerde olduğu gibi, alkollü içkilerin de yemeğin genel lezzet çizgisine uygunluğu göz önünde bulundurulmalı. Örneğin portakal likörü asit karakterli mayhoş bir lezzet bırakıyor; badem likörü kuru ya da taze meyvelere yakışıyor. Çikolata ve kahve likörleri kahveli tatlılara iyi giderken, brendi ve şeri meyveli tatlılar için çok uygun. Yazın bir büyük kase meyve salatasına bir, iki çorba kaşığı rom ya da portakal likörü ilave ettiğinizde, ona sınıf atlatmış oluyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA