Fethullah Gülen'in 3 gündür devam eden röportajında merak edilen hiçbir soru sorulmadı, hiçbir cevap tatmin edici olmadı. TAKVİM gazetesi Gülen'e müridinin soramadığı soruları sordu...
1) Cemaat için toplanan himmet paralarının yüzde 15'inin size geldiği belirtiliyor. Bu paralar nereye harcanıyor? Başta ABD olmak üzere birçok ülkede gerçekleşen seçim kampanyaları için toplanan paraların kaynağı ne?
5) Paralel olduğu söylenen savcılar tarafından açılan davalarda (Odatv, Balyoz, donanma, vb.) suçsuz kimse(ler) hapis yatmış olabilir mi? Almışlarsa gönülden savunduğunuz savcılara beddua eder misiniz?
6) Yahudi ve Hıristiyanlar için sürekli hoşgörü gösterirken, kendi din kardeşlerinize neden mütemadiyen bela okuyorsunuz?
10) Graham Fuller'in kızı Samantha Ankara Fuller, cemaatinize bağlı hangi kurumda hangi görevi yapıyor?
11) Yıllarca Aleviler ve Alevilik hakkında sert ve olumsuz söylemler yaptınız. Neden bir anda Aleviler'i çok önemser hale geldiniz?
15) Peygamber efendimiz ve tweetler'i nasıl bir araya getirebildiniz? Rüyanızda ne sıklıkta efendimizi görüyorsunuz. Türkiye'yi size verdiği doğru mu?
17) Cemaate bağlı olan medya, neden sürekli barış sürecini baltalayan haberler üretiyor? Tekrar Türk gençlerinin dağlarda şehit olmasını mı istiyorsunuz?