Evde yer yok diye 1 yaşında kafese hapsedilen küçük bebeğin dramı ülkeyi ayağa kaldırdı. Daha 1 yaşındayken köpek kulübesine hapsedilen çocuk bulunduğunda 9 yaşındaydı. Çocuğun son halinin görüntüsü infial yaratırken küçük çocuk bakımevine götürüldü, ailesi ise tutuklandı. İşte haberin detayları.
ABD'nin Kuzey Carolina bölgesinde bir evin bahçesindeki köpek kulübesinde 9 yaşında bir çocuk bulundu. Bulunan çocuğun hali ve aylardır köpek kulübesinde kaldığını söylemesi ülkede infial yarattı.
YER YOK DİYE KULÜBEYE KAPATMIŞLAR
Komşuların ihbarı sayesinde kurtulan ve ince bir battaniyeyle bulunan çocuk; babası, üvey annesi, halası ve dört kardeşinin kaldığı 1400 metrekarelik evde kendisine yer kalmadığı için dışarı atıldığını söyledi.
FOTOĞRAFLAR ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRDI
Öte yandan ülkede asıl infiali yaratan şey ise küçük çocuğun 1 yaşından bu yana kafese kapatıldığı günlerinden kalan fotoğraflar oldu.
Çocuğun, 8 aylık kardeşinin doğumundan sonra sosyal medyadaki aile fotoğraflarından da silindiği, bu durumun ailenin yakınları tarafından fark edildiği belirtildi.