"Bu evlilikte 3 kişiydik. Yani biraz kalabalıktı..." Bu sözleri söylediği röportaj 25 yıldır hala akıllarda olan Prenses Diana röportajı ile ilgili şoke eden greçek ortaya çıktı.
Trajik bir kaza sonucu yaşamını yitiren Prenses Diana'nın büyük yankı uyandıran röportajı yeniden gündemde.
Bununla da kalmayıp, BBC muhabirinin, sözlerini ispatlamak için sahte banka hesap dökümleri gösterdiğini kaydeden Spencer, BBC'nin de konuyu bilmesine rağmen üstünü kapattığını belirtmişti.
BBC adına 1995 yılında Prenses Diana röportajını gerçekleştiren gazeteci Martin Bashir, Prenses Diana'ya ulaşmak için sahte banka kayıtları kullandığı gerekçesiyle kurum içinde soruşturma açılmış ve BBC, Çarşamba günü röportajı soruşmak için emekli bir yüksek mahkeme hakimi olan John Dyson görevlendirilmişti.
'DOĞRU YÖNDE ATILMIŞ BİR ADIM'
Soruşturma gelişmesinin ardından Prenses Diana'nın oğlu Veliaht Prens William adına, Prensi ve eşi Kate'i resmi olarak temsil eden kurum Kesington Sarayı'ndan açıklama yapıldı.