ALMANLARDAN TOGG İLGİSİ!
Türkiye'nin yerli otomobili Togg için geri sayım başladı. Türkiye bir hedefini daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.
16-27 Mart tarihlerinde 177 bin 467 kişi ön sipariş sürecine katıldı ve yapılacak dijital çekilişte yer almaya hak kazandı.
TOGG T10X YORUMU: TÜRK TESLA'SI
Togg T10X için 20 bin asıl ve 20 bin yedeğin belirleneceği çekiliş bugün yapılacak.
Otomotiv piyasasında çeşitli markalarla varlık gösteren Almanya'da medya da süreci yakından takip ediyor.
Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) gazetesi, "Türk Tesla'sına akın" başlıklı haberinde yoğun ilgiyi okurlarıyla paylaştı.
Türkiye'de geliştirilen ilk elektrikli otomobilin piyasaya çıkmaya hazırlandığı belirtilerek, "Talep o kadar büyük ki, üretici planlanandan daha fazla aracı çekilişe kattı." denildi.
Haberde şu ifadeler yer aldı: Pazartesi akşamı başvuru süresi sona ermeden önce üretici, çekiliş yapılacak araç sayısını 12 binden 20 bine çıkardı.
Çarşamba günü, şanslı olanlar satın alma bedelini transfer edip edemeyeceklerini öğrenmeleri gerekiyor.