Tatil paylaşımlarıyla çok konuşulan Seda Sayan ile Çağlar Ökten düşman çatlatmaya devam ediyor. Seda Sayan ile genç eşi Çağlar Ökten balayına doyamadı.
Çiçeği burnunda çift Seda Sayan ile Çağlar Ökten Yunanistan ve Bodrum tatilinden sonra şimdi de soluğu İsviçre'de aldı.
59'luk gelin Seda Sayan son olarak eşi Çağlar Ökten ile İsviçre tatillerinden aşk pozlarını paylaştı.
Tatil paylaşımlarıyla çok konuşulan Seda Sayan ile Çağlar Ökten aşklarıyla adeta nispet yapıyor.
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, nisan ayında meslektaşı Çağlar Ökten ile dünyaevine girmişti.
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in nikah yüzüğü, çiftin düğün tarihini erkene çekmesi nedeniyle nikaha yetişmemişti.
Sayan, "Kilit sistemiyle sonsuza kadar parmağımdan çıkarmayacağım bir yüzük yaptılar. Hayatım boyunca paraya önem vermedim. Fiyatı hiç önemli değil. Çağlar ile mutlu bir ömre evet dedik, bunun bedeli, fiyatı yok" dedi.
Çiçeği burnunda çift Seda Sayan ile Çağlar Ökten Yunanistan tatilinden paylaştığı kareler ile düşman çatlatmıştı.
Son olarak bikinili pozları ile hayran bırakan Seda Sayan'ın eşinin kollarında dans ettiği anları paylaşmıştı.
Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'den Yunanistan tatilinde aşk dolu dans! Herkes onları konuştu | Video
Seda Sayan ile genç eşi Çağlar Ökten'in romantik anlarına beğeni yağmıştı.
59'luk gelin Seda Sayan geçtiğimiz haftalarda eşi Çağlar Ökten'i kayınvalidesi ve kayınpederiyle dinlemeye gitti. "Hicoşum" dediği kayınvalidesi ile samimi paylaşımlar yapan Seda Sayan gecenin ilerleyen saatlerinde yerinde duramadı.
Seda Sayan ile kayınvalidesi Hicran Ökten ile karşılıklı göbek attı. Sayan'ın genç kayınvalidesinin güzelliğine yorum yağdı. İşte Seda Sayan'ın güzel kaynanası ile döktürdüğü anlar...
Seda Sayan kayınvalidesiyle karşılıklı kurtlarını döktü, "Canım Hicom!" diyerek paylaştı | Video
Seda Sayan paylaşımında kayınvalidesine neden 'Hicom' dediğini de açıkladı. Sayan açıklamasında "Bana kızıyorsunuz ama kızmayın. Kayınvalidemin adı Hicran çocukları ona 'Hico' diyor" dedi.
Son olarak Çağlar Ökten'in 'hamam böceği' muhabbeti ile sinirlenen Seda Sayan'ın sözleri olay olmuştu.
Seda Sayan'ın kime gönderme yaptığı merak konusu olmuştu...
YENİ PAYLAŞIMI OLAY OLDU!
Sosyal medyayı sık kullanan ünlü çiftten bugün yeni ve bir o kadar da ses getiren bir paylaşım geldi.
SEDA SAYAN KIZDI!
Çağlar Ökten'in 'hamam böceği' muhabbeti Seda Sayan'ı kızdırdı. Sayan, "Hamam böceği bizden mi tiksiniyormuş? Onu bugüne kadar affetmiştim… Kafasını da gövdesini de ayrı ezerim. Şerefsiz! Ben senden bugüne kadar tiksindim mi?" ifadelerini kullandı.
"KİME GÖNDERME YAPIYOR?"
Bazı takipçiler paylaşımın altına Seda Sayan için, 'Kime gönderme yapıyor?' gibi yorumlarda bulundu.
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, gönlünü meslektaşı Çağlar Ökten'e kaptırmıştı. Seda Sayan ile genç eşi Çağlar Ökten'in bitmeyen balayından yeni kareler gelmeye devam ediyor:
Tatile doyamayan Seda Sayan ile Çağlar Ökten düşman çatlatıyor.
Seda Sayan, nisan ayında Çağlar Ökten ile dünyaevine girmişti.
Seda Sayan ve Çağlar Ökten, balayı için Paris'i tercih etmişti.