Cem Belevi ile yaşadığı çalkantılı aşkın ihanetle sonuçlanması ile son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemlerden düşmeyen ünlü pop sanatçısı İrem Derici geçtiğimiz gün en son Paris'te gördüğü yakın arkadaşı Önder Tiryaki ile bir araya geldi.
Arkadaşını ne kadar özlediğini dile getiren İrem Derici, birlikte geçirdikleri anları sosyal medya hesabında paylaştı. Çalışmalarına tam gaz devam eden şarkıcı arkadaşı ile hasret giderdi.
İstanbul'da olmadığı için babası Hulusi Derici'yi bir türlü göremediğini ifade eden İrem Derici'yi kahkahalara boğan anı ise Önder Tiryaki'den geldi.
İrem Derici'nin babasına gidip "Baba ben boşanmak istiyorum" dediğini ifade eden Tiryaki; babasının genç şarkıcıya verdiği yanıtı da aktardı.