Bodrum'da sahne alan Cenk Eren ve Ajda Pekkan gündem olmaya başardı. Cenk Eren, kendisinden sonra sahneye çıkacak olan 76 yaşındaki Pekkan'ı dudağından öptü.
Magazinkolik'in haberine göre; Bodrum'da sahneye çıkan Cenk Eren kendi programı sonrası kulisinden ayrılarak sahne arkasına geçen ve sahneye çıkmaya hazırlanan Ajda Pekkan'a eşlik etti.
KENDİNE ÇEKEREK DUDAKLARINDAN ÖPTÜ
Seyirciler büyük bir merakla Ajda'nın sahne almasını beklerken, sahne arkasında Cenk Eren 76 yaşındaki şarkıcının yanına giderek önce "İyi Sahneler" dileğinde bulundu ve ardından onu kendine çekerek dudaklarından öptü.
Sürekli hakkında estetikle ilgili yorumlar yapılan ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili "Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Biraz uzadı mı güzellik konusu hemen estetiğe bağlıyorlar. Bizimki genetik çok şükür." demişti.
Konser sırasında konuklarla sohbet eden ünlü şarkıcı, "Z kuşağı diye bir kuşak çıktı. Ben ne kuşağıyım acaba? A kuşağı, B kuşağı diye insanları niye ayrıştırıyorsunuz? Ben de belime pembe bir kuşak taktım bu gece" dedi.
12 Şubat 1946 doğumlu olan Ajda Pekkan, 1970'lerden bu yana "Süperstar" lakabıyla güçlü bir kadın figürü çizdiği şarkılarıyla Türk pop müziğinin öne çıkan isimlerinden biri hâline geldi.
1946 doğumlu olan Pekkan, Baby boomers kuşağından.
Baby boomers (Bebek patlaması kuşağı)
Bu kuşak genellikle II. Dünya Savaşı sonrasında, 1946 - 1964 yılları arasında doğan bireyler olarak tanımlanır. İkinci Dünya Savaşı'ndan hemen sonraki nüfus patlaması yıllarında doğan 1 milyar bebekten ötürü 'Baby Boomers Kuşağı' olarak isimlendirilmiştir.
Daha önce sadece göğüslerini küçülttüğünü iddia eden ve estetiksiz olduğunu söyleyen Songül Karlı'nın yıllar içindeki değişimi ise geçirdiği estetik operasyonları ele veriyor.