Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları için geri sayım bitti, Nef Stadyumu'nda unutulmaz bir gece yaşandı. Spor Toto Süper Lig 2022-23 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği derbinin ardından kupayı kaldırdı.
Süper Lig'de 23. şampiyonluğu ilan eden Galatasaray, 3-0 kazandığı Fenerbahçe derbisiyle sezonu kapattı ve kutlamalar başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim, kutlamalar için çok özel bir organizasyon hazırladı.
Lazer gösterileri, stadı çevreleyen bir aslan hologramı, çok sayıda ünlü sanatçının katıldığı konser gibi etkinlikler, tüm taraftarları coşturdu.
Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunun kutlandığı gecenin en güzel anlarından birisi, Simge Sağın ile Mauro Icardi'nin düet yaptığı anlar oldu.
'Aşkın olayım' şarkısını söyleyerek sahneye çıkan Mauro Icardi'ye Simge Sağın eşlik etti. Simge Sağın ve iki kızıyla sahneye çıkan Mauro Icardi, Galatasaraylı taraftarları coşturdu.
Simge ve ekibi Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması öncesi Mauro Icardi ile buluşup 'Aşkım Olayım' şarkısını beraber söyledi.
Simge, "Çok şaşkınım, beklemediğim bir şey oldu. Şarkı 5 yıl önce çıktı, Galatasaray tribünlerinde çok sevildi. İnanılmaz bir yolculuğa çıktı şarkı, önüne geçilemedi. Mauro Icardi ve Galatasaray'ın daveti üzerine burada oldum. Heyecandan kalbim yerinden çıkacaktı. Burada olmak çok keyifli. Bir sanatçı olarak ilk kez böyle bir şey başıma geliyor. Tarifsiz duygular içerisindeyim. Galatasaray camiasını tekrar tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Beşiktaşlı olan Simge Sağın'ın kutlamaya katılmasına takipçilerinin yanı sıra şarkıcı Bendeniz'den de tepki geldi.
Simge'ye isyan eden Bendeniz, "Rezil Beşiktaşlı" yorumuyla dikkat çekti.