Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun hayranları, çifte düğün hediyesi olarak Mardin Derik'te bulunan Bayır İlkokulu'nun anasınıfını yeniledi.
Anasınıfı için oyuncak ve kitap alan ikilinin sevenleri, 3 çocuğun da eğitim masraflarını karşıladı.
Özge Gürel, hayranlarının bu hediyesine sosyal medyadan "Hep gülümseme sebebimsiniz, arada ağlama. Ne şanslıyım, çok seviyorum hepinizi" dedi.
Ünlü çift Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, mutluluklarıyla magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Ünlü oyuncular Kiraz Mevsimi adlı dizide tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başlamıştı. Çok uzun yıllardır aşk yaşayan çift, geçen günlerde evlilik yolundaki ilk adımı atmıştı.
Çift, Almanya'da hayatlarını birleştirmişti.
Serkan Çayoğlu ilişkisiyle ilgili, "Çok mutluyuz. Birlikte büyüyüp sürekli heyecanlanacak bir şeyler buluyoruz. Birlikte seyahate çıkmayı seviyoruz. İlla bir aktivite şart değil. Evde de zamanımızı güzel geçirmenin yollarını buluyoruz. Sabah onu gördüğüm için mutluyum" demişti.