Kutsi eski sevgilisine döndü
Kutsi 5 aylık hamile karısını bırakıp eski sevgilisine döndü.
Ünlü şarkıcı Kutsi 2008'de evlendiği, kızı Ceylin'in annesi Sinem Bayraktutar'ı, oyuncu Feyza Çıpa ile aldatmıştı. İhanet ortaya çıkınca Bayraktutar, kızını da alıp geçen yaz evi terk etmiş, boşanma davası açmıştı. Kısa bir süre sonra da "Pişmanım" diyen eşini affetmişti. İkinci çocuklarına 5 aylık hamile olan Bayraktutar, geçenlerde eve gittiğinde şok geçirdi. Kutsi'nin eşyalarını toplayıp ayrıldığı sevgilisine döndüğünü öğrendi.
"SUSMAKTAN BIKTIM"
İkinci ihanetle sarsılan Sinem Bayraktutar, şu açıklamayı yaptı: "Kutsi'nin, Feyza Çıpa'ya döndüğünü biliyorum. Telefon aramalarından yakaladım. Ağlama krizine girdim, hastalandım. Kutsi kızımızı ve doğacak çocuğumuzu bırakıp gitti. Üstelik borç içindeyiz. Susmaktan bıktım usandım! Dayanacak gücüm kalmadı. Hamile kadına merhamet etmeyen biri o. Zor günlerinde yanında ben vardım. Çocuklarıma sahip çıkacağım. İkisini de ilahi adalete teslim ediyorum. Hadi mutlu olsunlar."
Kaynak: Posta
Gülşah Alkoçlar'a kanser şoku
Hülya Koçyiğit'in Yeşilçam'da bir dönem çocuk yıldız olarak tanınan kızı Gülşah Alkoçlar, göğüs kanserine yakalandı. 45 yaşındaki Alkoçlar, tedavi için Amerika'ya gitti.
Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar, ağustos sonunda büyük kızı Neslişah'ı, oyuncu Engin Altan Düzyatan'la evlendirmişti.
Günlerce konuşulan görkemli bir düğün yapan ve ailece çok keyifli günler geçiren Alkoçlar, kısa süre önce göğsünde kanserli bir kitle olduğunu öğrendi.
Kanser şokuyla sarsılan Alkoçlar, hastalığını başta özellikle annesi Hülya Koçyiğit'ten gizledi. Ailesinde göğüs kanserine yakalanan kimse olmayan Alkoçlar, gerekli testleri yaptırdıktan sonra da geçen günlerde Amerika'ya gitti. Önceki gün İstanbul'a dönen Alkoçlar'ın önce ameliyat yerine kemoterapi göreceği öğrenildi.
KİTLE KÜÇÜLTÜLECEK
Göğsündeki kitle küçültülecek olan Alkoçlar'ın gerekirse ameliyat olmasına karar verilecek. Eşi Ender Alkoçlar, kızları Neslişah ve Aslışah bu zor döneminde annelerinin üzerine titriyor, moralini yüksek tutmak için ellerinden geleni yapıyor.
İki hafta önce İpek Ayaydın'ın nikahına beraber katıldığı annesine Neslişah Alkoçlar, sosyal medyadan duygusal bir mesaj gönderdi ve "Bu dünyaya bir daha gelsem yine annem olarak seni seçerim. Seni çok seviyorum. Sen iyi ki varsın" yazdı.
Kaynak: Akşam
"Deniz Seki evlenecekti ama..."
Modacı Gülşah Saraçoğlu, 2010 yılında evlenip iki yıl sonra boşandığı işadamı Selçuk Yentur ile yeniden nikah masasına oturdu. Ünlü modacı, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı ve düğününe dair merak edilenleri canlı yayında anlattı.
Gülşah Saraçoğlu'nun açıklamaları şöyle;
"OĞLUM ANNE VE BABASININ DÜĞÜNÜNÜ GÖRDÜ"
Bizi bir araya çocuğumuz Aslan getirdi. Anne babasının düğününü gören bir tek benim oğlum var sanırım. Çocuklu bir gelin oldum ben de.Biz eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama tekrar birlikte olmamızda çocuğumuzun da çok büyük bir etkisi var. Ailelerimiz bir araya geldi. Eskiden yaşananlar da dahil hiçbir problem kalmadı aramızda.
"SABRETTİM VE KAZANDIM"
Ben eşim için her zaman iyi şeyler söyleyen bir kadın oldum. Sabrettim ve kazandım. Birçok ünlü isim vardı davetliler arasında. Nükhet Duru, kıymetlimdir, o da geldi.
"BU OLAYLAR OLMASA DENİZ SEKİ EVLENİRDİ"
Beni son derece üzen bir durum var ki; yakın arkadaşım Deniz Seki düğünüme gelemedi. Deniz kalbini çok sevdiğim ve maalesef herkesin çok yanlış yorumladığı biri. Bana evlenmeden önce bir gün telefon açtı, evleneceğim Deniz'in içine doğmuş olacak ki, "Sen evleneceksin ve muhakkak düğününde olacağım." dedi, ama olamadı. Deniz şu an nerdeyse kalbim ve dualarım onunla. Masum olduğuna da yürekten inanıyorum. Bu olaylar olmasaydı Deniz Seki evlenirdi. Çünkü sevgilisiyle birbirlerini çok seviyorlardı.
Halit Akçatepe'den iyi haber
Yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen ve sağlık durumu herkes tarafından merak edilen usta oyuncu Halit Akçatepe, sağlığıyla ilgili sevindirici haber verdi.
Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Akçatepe, sağlık durumunun sorulması üzerine "Hiçbir b.kum yok." diyen usta oyuncu, yeniden çekilmesi gündemde olan "Hababam Sınıfı" filminden ise haberdar olmadığını söyledi.
"Sizi yeniden sinemada görebilecek miyiz?" sorusuna cevaben "Benim çektiğim filmler yakında sinemada oynayacak." diyen Akçatepe, sinemaya döndüğünün de müjdesini verdi.
Eski aşıklar pişti oldu
Demet Evgar, şimdilerde evli olan eski aşkı Sarp Levendoğlu'nu görünce hızla kaçtı. İkili yine de aynı karede görüntülendi.
Önceki akşamki 'Pek Yakında' filminin galası, tatsız bir piştiye yol açtı. Geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan Birce Akalay ile evlenen Sarp Levendoğlu, aynı davette eski sevgilisi Demet Evgar'ın olacağını bile bile galaya katıldı.
EVGAR'IN GELECEĞİNİ BİLİYORDU!
Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı olan Evgar, galaya önce gelen isim oldu. Güzel oyuncu, gazetecilere poz verirken kapıda Levendoğlu ve Akalay çifti belirdi. Eski sevgilisini fark eden Demet Evgar, hemen kaçarak filmin gösterileceği salona girdi. Magazin muhabirlerine adeta düşman olan Sarp Levendoğlu ise Evgar'la aynı karede görüntülenmemek için uzun süre gazetecilerle konuştu. Ancak yine de eski sevgililer aynı karede görüntülenmekten kurtulamadı.
Kaynak: Takvim
Hamilelik sorusuna yanıt yok
Kısa süre önce evlenen Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar, önceki gün Nişantaşı'nda objektife takıldı. Hamilelik iddiasıyla ilgili soruları yanıtsız bırakan ikili, City's'de alışveriş turuna çıktı.
"Hamilelik döneminde tekliflere açığım"
İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Pelin Karahan, önceki gün İstinye Park'ta alışveriş turundaydı. Oyuncu, hamileliği ve bebeğiyle ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: "Doğuma 3 aydan daha az bir süre kaldı. Henüz pek bir şey aşermedim." Hamilelik döneminde oyunculuk tekliflerine açık olduğunu da söyleyen Karahan, "Şu an bir teklif gelse değerlendiririm ama doğum sonrası biraz zor olur" dedi.
Burçin Terzioğlu eski eşinden intikam mı aldı?
Ünlü isimlerin yargılandığı narkotik operasyonunun üçüncü duruşması dün görüldü. Burçin Terzioğlu, eski eşi Murat Yıldırım için tanıklık yapmazken, Özge Özpirinçci ise eski sevgilisi Engin Altan Düzyatan için tanıklık yaptı. Akşam Gazetesi Haber müdürü Özkan Tamirak, Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve uyuşturucu davasına dair merak edilen soruları canlı yayında cevapladı.
Özkan Tamirak'ın açıklamaları şöyle;
"BURÇİN TERZİOĞLU ESKİ EŞİNDEN İNTİKAM ALIR GİBİYDİ"
Meslek hayatımda birçok uyuşturucu davası seyrettim ama hiç böylesini görmedim. Dünkü duruşmaya baktığımız zaman "İki kadın iki vefa" diyoruz ama gerçekte bir vefa bir intikam var. Tüm bu isimler ciddi suçlardan yargılanıyorlar. Bildiğiniz gibi Burçin Terzioğlu Murat Yıldırım'ın hayat arkadaşıydı ve ifadesi çok önemliydi. Kaç yıl evli kaldılar bilmiyorum ama Burçin Terzioğlu'nun mahkemede aldığı tavır bence bir intikam tavrıydı.
"MURAT YILDIRIM O SÖZLERİ DUYUNCA ADETA YIKILDI"
Mahkeme heyeti Burçin Terzioğlu'nu polis sandı, çünkü mahkemede tanık polisler de vardı. Terzioğlu'na "Siz tanıklık yapmak ister misiniz?" diye soruldu, Burçin Terzioğlu ise "Hayır yapmam" deyip mahkeme salonunu terk etti. İşte o an Murat adeta yıkıldı. Aralarında neler geçti bilmiyorum ama, çok ciddi bir şey olmalı ki böyle bir sonuç ortaya çıkmış olsun…
"MURAT YILDIRIM SAÇ TESTİ YAPTIRMAK İSTİYOR"
Murat Yıldırım kesinlikle uyuşturucu kullanmadığını iddia ediyor. Testler için alınan kanların karıştığı düşünüyor ve saç testi yaptırmak istiyor. Mahkeme ise "Çok zaman geçti" diyerek Yıldırım'ın bu talebini reddetti.
"DENİZ SEKİ OLAYINA BENZER OLAYLARLA KARŞILAŞACAĞIZ"
Özge Özpirinçci ile Engin Altan Düzyatan mahkemede karşılaştılar. Özge Özpirinçci çok samimiydi ve her şeyi söyledi. Kenan İmirzalıoğlu bir defaya mahsus olmak üzere yurt dışında uyuşturucu kullandığını itiraf etti. İlker Aksum da benzer bir itirafta bulundu ama onunki çok kurnazca bir ifadeydi. Aksum; sanıyorum ki arkadaşını kurtarmak için, kullandığı uyuşturucuyu satın almadığını söyledi. Deniz Seki olayına benzer olaylarla karşılaşacağımızı düşünüyorum. Ve bu davadan mutlaka ceza çıkacak.
"Öpüşerek evimizi geçindiriyor"
Neslişah Alkoçlar, 28 Ağustos'ta evlendiği oyuncu Engin Altan Düzyatan'dan boşanacağı yolundaki iddiayı, katıldığı bir programda kesin bir dille yalanladı. "Eşinizin öpüşme ve sevişme sahnelerine yasak koydunuz mu?" sorusuna da şu cevabı verdi: "Altan parasını bu şekilde kazanıyor, evimizi de böyle geçindiriyor. Yasak koyamam."
Baba-kız arasındaki buzlar eridi
Ferhat Göçer'in 15 yıl önce boşandığı eşinden olan kızı Yağmur, babasını "Ben hastayken, sevgilisiyle tatile gitti... Babalık görevlerini yerine getirmiyor" diye suçlamıştı. Ünlü sanatçı; önceki gün kızı Yağmur ve oğlu Can ile birlikte Akmerkez'deydi. Çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişe çıktıklarını söyleyen ünlü sanatçının kızıyla arasındaki buzları erittiği görüldü.
Sıfır makyaj Emel
Ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu önceki akşam Nişantaşı'nda Beymen Brasserie'de görüntülendi. Yüzünde sıfır makyaj olan şarkıcıyı görenler tanımakta güçlük çekti. Makyajsız fotoğrafları çekilen Müftüoğlu'nun morali bozuldu ve hızla mekandan ayrıldı.
'Konuşsana Bir Tanem'i söyledi
Ünlü oyuncu Demet Akbağ, Coca Cola'nın yeni reklam filminde şarkı söyledi. Reklamda Müslüm Gürses'in 'Konuşsana Bir Tanem' adlı şarkısını seslendiren Akbağ, başarılı vokal performansıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, ayrıca müzik arasındaki esprili serzenişleri ve dış sesiyle de reklama renk kattı.
Sanem tarzı!
Sanem Çelik, uzun süre sonra Nişantaşı'nda ortaya çıktı. Bohem tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu; şalvar eteği, krem rengi çizmeleri ve kısa ceketiyle son derece rahattı.
Rock şarkı okuyacak
Ebru Gündeş, yeni çıkaracağı albümde hayranlarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Sanatçı, 18 Ekim'de çıkaracağı albümde Emre Aydın'ın rock tarzındaki parçası 'Soğuk Odalar'ı seslendirecek.
Engin Altan Düzyatan boşanma iddialarına ateş püskürdü
Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Engin Altan Düzyatan - Neslişah Alkoçlar çiftinin sıkıntılı günler geçirdikleri ve boşanmayı düşündükleri iddia edilmişti.
Engin Altan Düzyatan, Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve ayrılık iddialarını yalanladı. Hakkında çıkan haberlere ateş püsküren ünlü aktör, "Bırakın tartışmayı, en ufak fikir ayrılığına bile düşmedik." dedi.
Engin Altan Düzyatan'ın açıklamaları şöyle;
"BIRAKIN TARTIŞMAYI EN UFAK FİKİR AYRILIĞINA BİLE DÜŞMEDİK"
Haberi duyduğumda ben şaşırdım, Neslişah ise üzüldü. Birçok asılsız haber gördüm ama bu kadar yalanını görmedim. Biz bir yıldır birlikteyiz, bırakın tartışmayı en ufak bir fikir ayrılığına bile düşmedik.
"BU NASIL BİR HAYAL GÜCÜ?"
Bu nasıl bir hayal gücü! Yalan haber yapılır ama bu kadarı olmaz. Ben bu haberde kötü niyet arıyorum. "Şu bizle uğraşıyor" demek benim tarzım değil, kimseyi zan altında bırakmak istemem, ama bu hareket terbiye sınırlarını zorlayan bir hareket oldu.
"SİZ KİMSİNİZ!"
Eşim üzüldüğü için açıklama yapma gereği hissettim.Konuyla ilgili dava açacağız. Biz zaten evliyiz, evde zaten birlikteyiz. Sürekli birlikte fotoğraf vermek zorunda mıyız? "Bir yıldan önce boşanmayacaklar" ne demek? Siz kimsiniz de aslı astarı olmayan bir haberi manşetten veriyorsunuz? Destur denilen bir şey var; bu haber destur sınırlarını aşan bir haber.
'Müslüman bir ülke burası'
Şarkıcı Aslı Hünel, önceki gün Mall Of İstanbul'da görüntülendi. Hünel, erotik kliplerin yasaklanması gerektiğini söyleyen Niran Ünsal'la aynı fikirde olduğunu belirtti: "Örf ve adetlerimizi, Müslüman bir ülkede yaşadığımızı unutanlar var. Niran haklı."
Gülben Ergen'in oğullarına kavuşması olaylı oldu
Gülben Ergen, önceki gün düğünü yüzünden ayrı kaldığı oğullarının yanına koştu. Ünlü şarkıcıyı çocuklarının okulunda basın ordusu takip edince diğer veliler Ergen'e isyan etti!
Pazar günü Şirince'de gazeteci Erhan Çelik'le evlenen Gülben Ergen'in nikahında eski evliliğinden olan oğulları yoktu. Nikahtan 1 gün sonra İstanbul'a gelen ünlü sanatçı, soluğu Atlas, Ares ve Güney'in yanında aldı. Nikah nedeniyle 2 gün ayrı kaldığı çocuklarını çok özleyen Gülben Ergen, oğullarını okuldan almaya gitti. İstinye'deki özel bir okulun önünde çocuklarıyla hasret gideren Ergen, aracı geç kalınca kaldırımda yaklaşık 20 dakika oturdu. Gazetecileri fark etmeyen ünlü sanatçı, okul güvenliğinin uyarısıyla şaşkınlık yaşadı. Basın mensuplarını gören görevli, Gülben Ergen'e "Diğer veliler rahatsız oluyor. Lütfen gazetecilere gitmelerini söyleyin" dedi.
'LÜTFEN GİDİN'
Ergen de çocuklarını güvenlik kulübesinin içerisine soktu. Tek başına dışarıya çıkan ünlü sanatçı, gazetecilere "Hepinize teşekkür ederim ama lütfen şimdi gidin. Burası bir eğitim yuvası. Burada bunu yapmanız doğru değil. Veliler rahatsız oluyormuş. Zaten konuşmayacağım" dedi.
Kaynak: Takvim
Hande Ataizi'ni annelik çok değiştirdi
Bir süre önce anne olan ünlü oyuncu Hande Ataizi, geçtiğimiz günlerde oğlu Leon ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Hamileyken görüntülenmemek için çaba sarfeden, zaman zaman gazetecilerle kavga eden Ataizi'nin, daha rahat olduğu dikkatlerden kaçmadı.
Angelina Jolie'den servet değerinde düğün hediyesi
Geçtiğimiz ay Brad Pitt ile Fransa'da gizlice evlenen Angelina Jolie, eşine bir servet değerinde düğün hediyesi aldı. Son olarak 'Maleficent' filmiyle beyaz perdede boy gösteren güzel yıldızın, 3 biyolojik 6 çocuğunun babası Pitt'e 3 milyon dolar değerinde bir saat aldığı ortaya çıktı. İsviçre'li 'Patek Phillppe 1952' marka saatin, kronometresi ise platinyumdan yapılma.
Sahnede selfie çekti
Kenan Doğulu, önceki gün Fanta Gençlik Festivali kapsamında Azerbaycanlı hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçı, Bakü'deki Crystal Hall'da yaklaşık 50 bin kişiye seslendi. Gecede Azerbaycan'ın ünlü şarkıcıları Miri Yusif ile Natavan Habibi de sahneye çıktı. Doğulu, Azeri hayranlarıyla sahnede özçekim yaptı.
Nakış kaş
Meltem Cumbul, önceki gece katıldığı bir davette herkesi şaşkına çevirdi. Kaşlarına nakış modeli verdiren ünlü oyuncu, meraklı bakışlar arasında salonda boy gösterdi. Cumbul'un kaşları, yeni bir akımın öncüsü olabilir.
Nejat İşler şoke etti
Bir arkadaşının düğününe katılan Nejat İşler'in elinden sigara düşmedi.
3 ay yoğun bakımda kalan, geçirdiği 5 saatlik bir operasyonla 2 parmağı kaybeden Nejat İşler, Bodrum'da eski hayatına döndü. Barış Özakın ve Nihan Karakayalı'nın düğününde katılan İşler, sağlık sorunlarına rağmen ağzından sigarasını düşürmedi.İşler, parmağı kesilen elini gizledi.