Derginin sorularını da yanıtlayan Cavadzade, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu Nesrin Cavadzade, "Hayranlarınıza göre 'cesur, seksi ve kendinden emin' bir duruşunuz var" yorumu karşısında şöyle dedi:
"Bu imajı çok seviyorum. Çünkü üzerime giymeyi tercih ettiğim elbise, ceket bu! Ama tamamıyla 'Nesrin gerçekten bu mu?' derseniz, hayır değil. Çünkü ben sadece bu imajdan hoşlanıyorum.
Bu imaj sayesinde hem kendime güç veriyorum, korkularımın üzerine gidiyorum, hem de kadınlara güç verdiğimi düşünüyorum. Beni yanlış anlamadıkları ve sinir olmadıkları sürece."
Kıvrımlarımız var ve bunlar yokmuş gibi davranmaya zorlanıyoruz. Feminen olmak bence çok değerli. Kadınların da kadınlıklarına sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum. Kadınlar kadın gibi görünmekten korkmamalı."
'KENDİ JENERASYONUMUN EN FİT KADINLARINDAN BİRİYİM'
Nesrin Cavadzade, "Kendinizi diğer kadın oyunculardan ayırdığınız yönleriniz neler?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi: "Bence kendi jenerasyonumun en fit kadınlardan biriyim.
Bu da çalışkan yapımın bir uzantısı aslında. Ben Sovyetler Birliği'nde doğdum ve büyüdüm. Bale hocamın cetveli sırtımda kırılırdı.