Sean Milliken hayatını kaybetti. 408 kilo olan 29 yaşındaki Sean Milliken, aşırı kiloları yüzünden 30 yaşını göremeyeceği için çok korktuğunu açıklamıştı ancak Milliken, bir enfeksiyon komplikasyonu sebebiyle hayatını kaybetti.
Ebeveynleri boşandıktan sonra kendisini yemek yemeye veren Milliken, kilolarıyla çocukluğundan beri mücadele ediyordu.
İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre; Milliken'in babası Matt, yaptığı açıklamada, oğlunun enfeksiyon komplikasyonlarından muzdarip olduktan sonra öldüğünü açıkladı.
Milliken, 408 kiloya ulaştığında zayıflama ameliyatı olmak istediğini aksi takdirde o kiloda kalmaya devam ederse 30 yaşını göremeyeceğini, bundan dolayı da korku duyduğunu söylemişti.
Milliken, bir açıklamasında, "Her gün uyandığımda hayatımın ne hale geldiğiyle yüzleşmek zorunda kalıyorum.