Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer döneminde takıma yapılacak takviyelere odaklandı. Süper Lig devinin, Beşiktaş forması giyen milli oyuncu ile ilgilendiği iddia edildi.
Samsunspor forması giyen Anthony Musaba'yı resmen açıklamak için transfer döneminin açılmasını bekleyen sarı-lacivertlilerin sıradaki hedefinin kaleci transferi olduğu aktarıldı.
MERT GÜNOK İDDİASI
A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat'ın ayrılması durumunda Mert Günok takviyesinin gündeme geldiği belirtildi.
SAMSUNSPOR DA İLGİLENİYOR
Mert Günok için yurt dışı ihtimalinin düşük olduğu ve Samsunspor'un da ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Milli file bekçisinin önceliğinin Fenerbahçe olduğu vurgulandı.
Beşiktaş, Mert Günok ve Necip Uysal'ı kısa süre önce kadro dışı bırakmıştı. Siyah-beyazlılar, iki futbolcuya kulüp bulmaları için izin verildiğini açıklamıştı.
13 MAÇA ÇIKTI
Mert Günok, bu sezon Beşiktaş'ta 13 karşılaşmada forma şansı buldu. 36 yaşındaki file bekçisi, 1 mücadelede kalesini gole kapattı.