Melissa Vargas'ın sarı lacivertli takıma dönmesiyle sevinç yaşayan taraftarlar Burhan Felek tribünlerinde hazır bulunuyordu. Fenerbahçe Opet ilk karşılaşmada 3-0 kaybettiği Vero Volley Milano takımını ağırladı ve durumu altın sete kadar getirdi.
CEV Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı final biletini almak için rövanş adımında. İlk maç Fenerbahçe kadın voleybol takımının oldu.
Deplasmanda 3-0 kaybeden Fenerbahçe Opet Vero Volley'i Burhan Felek'te ağırladı. İki takımın pasör çaprazları Melissa Vargas ve Paola Egonu ardı ardına aldıkları sayılarla izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
3-1 skorla durumu altın sete getiren Fenerbahçe Opet, altın sette elendi ve finale Vero Volley takımı çıktı. Sevinç yaşayan karşı takımdan bir oyuncu yerde görüldü.