Son dakika haberleri… Bu sezon futbolda hayal kırıklığı yaratan bir performans sergileyen Beşiktaş, taraftarlarının beklentisinin oldukça altında kaldı.
Geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonluğun ardından yıldız oyuncularla kadrosunu güçlendirerek yeni sezona başlayan siyah-beyazlılarda, beklenen olmadı.
Sergen Yalçın'la başlanan sezon Önder Karaveli ile devam etti ancak kötü sonuçlar ardından Valerien Ismael göreve geldi.
Genç çalıştırıcıyla yeni bir yapılanmaya girecek olan siyah-beyazlılar, ayrılacak oyuncular ve yeni transferle birlikte yeni sezonun ilk 11'ini de netleştirecek.
Bu doğrultuda takımdan ayrılmasını istediği oyuncuların listesini belirleyen Valerien Ismael, raporu yönetime sundu.
NEŞTERİ VURDU
Fenerbahçe ile Vodafone Park'ta oynadığı derbiden 1-1'lik beraberlikle ayrılarak, UEFA Konferans Ligi'ne katılma şansını çok zora sokan Beşiktaş'ta ayrılacak isimler kesinleşiyor.
Valerien Ismael, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda, bazı sinyalleri vermiş ve transfer konusunda dikkat çeken açıklamalar yapmıştı.
Teknik patron Ismael, derbiden sonra yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki sezon gol atacak, işi bitirecek forvet oyuncusuna ihtiyacımız olacak. Son iki maçta çok fazla gol olması gereken fırsat bulduk. Transfer konusunda yapacağımız çok şey var. Buraya her şeyini verecek oyuncuları bulmak konusunda çok hassas olacağız" ifadelerini kullanmıştı.
Fransız hocanın, Batshuayi ve Larin'i kesin olarak gözden çıkardığı ve 2 hafta sonra yönetime vereceği raporda bu oyuncularla yola devam etmek istemediğini aktaracağı vurgulandı.
Teknik Direktör Valerien Ismael'in, kiralık olan Batshuayi ve sözleşmesi 2 maç sonra bitecek Larin'i önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünmediği aktarıldı.
LARIN VE BATSHUAYI DIŞINDA 7 İSİM DAHA
Beşiktaş, Michy Batshuayi ve Cyle Larin'in yanı sıra Teknik Direktör Valerien Ismael'in yeni sezon planlarında yer almayan Miralem Pjanic'le de yollarını ayıracak.