Joao Pedro ve Diego Rossi ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşanacak. İşte ayrıntılar...
Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala hem Konferans Ligi ön eleme maçları oynayan hem de lige hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da devam ediyor.
Elindeki yabancı sayısını düşürmek zorunda olan Fenerbahçe, tecrübeli forvet Joao Pedro'yu Brezilya ekibi Gremio'ya gönderdi.
VALENCIA'NIN YANINA GİDİYOR
Enner Valencia'nın formasını giydiği Brezilya ekibi İnternacional, 30 yaşındaki stoper ile temasa geçti.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 23 maçta süre alan 30 yaşındaki savunmacı, 3 gol atıp 2 de asist yapmıştı.
KRUNIC İÇİN SIKI PAZARLIKLAR
Orta saha için Miha Zajc'ın sözleşmesini yenileyen sarı-lacivertliler, Milan'dan Rade Krunic için de temaslarını devam ettiriyordu.
Fenerbahçe yönetimi ise bonservis bedelini aşağıya çekmek ve oyuncuyu satın almak istiyordu. 2 kulüp arasında görüşmeler devam ediyordu.
CARRASCO BOMBASI!
Sarı-lacivertliler; Cengiz Ünder, Tete, Karl Toko Ekambi, Krunic gibi isimlerin yer aldığı listeye yeni bir oyuncu daha eklenmişti.