Son dakika haberi… Trabzonspor altyapısından çıkarak Fransa Ligue 1'de şampiyonluk yaşayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, bu sezon büyük bir düşüş yaşadı.
2019 yazında 17.5 milyon avroya Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, PSG'yi deviren kadronun temel taşlarından birisi olmuştu.
Fransa'da geçtiğimiz sezon hem süper kupa hem de lig kupasını kaldıran Yusuf Yazıcı için bu sezon işler kötü gidiyor.
FATİH TERİM GÖZÜNE KESTİRMİŞTİ
Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde gündemine gelen Yusuf Yazıcı'yı, Fatih Terim'in istediği belirtilmişti.
Ocak ayında teklif götürülmesi beklenen milli futbolcu için Premier Lig'den dev bir talip var.
Fransa Ligue 1'de geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan milli futbolcu, teknik direktör Christophe Galtier'in ayrılığı sonrasında değişen sistemde bu sezon fazla forma şansı bulamadı.
Sezon sonu gelen transfer tekliflerini değerlendirmeyen Yazıcı'ya devre arasında İngiltere'den Newcastle United ve Rusya'dan CSKA Moskova'nın ilgisi bulunuyor.
Ayrıca yıldız futbolcuya Süper Lig'den de Galatasaray'ın da teklif götürmeye hazırlandığı öğrenildi.