Trendyol Süper Lig'de ilk hafta heyecanı devam ediyor. Ligin yeni ekibi Eyüpspor, ilk maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı.
İkinci yarıya tempolu başlayan iki takımda gol yollarında etkili olmaya başladı. Maçın ilk golü Eyüpspor'dan geldi.
Eyüpspor, yeni transferi Samu Saiz ile 64. dakikada Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçti.
Alanyaspor, yediği golden sonra ataklarını sıklaştırdı. Akdeniz ekibi, 76. dakikada Sergio Cordova ile skoru 1-1'e getirdi.
KAZANAN YOK
Maçın geri kalanında iki takım da pozisyonlar bulsa da gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Zorlu maça damga vuran anlar ise, Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan'ın kırmızı kart gördüğü anlar oldu.
ARDA TURAN İLK MAÇINDA KIRMIZI KART GÖRDÜ
Arda Turan, Süper Lig'de teknik direktör olarak çıktığı ilk maçta kırmızı kart gördü.
ÇILGINA DÖNDÜ
Alanyaspor'un golü bulduğu pozisyon sonrası Arda Turan, değişikliğin yapılmamasının ardından hakeme yoğun itirazlarda bulundu.
Yedikleri gol sonrası sinirlerine hakim olamayan ve adeta çılgına dönen Arda Turan, maçın hakemi Oğuzhan Çakır tarafından kırmızı kart ile oyundan atıldı.
Verilen kırmızı kart sonrası çılgına dönen Arda Turan, yan hakemin de yanına gelerek tepkisini gösterdi.
Önümüzdeki hafta Bodrum FK ile karşılaşacak olan Eyüpspor'un başında teknik direktör Arda Turan olmayacak.