Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona Valerien Ismael ile başlayan Beşiktaş, art arda alınan kötü sonuçların ardından Şenol Güneş'i getirmişti. Terübeli çalıştıcı ile yükselen bir form grafiği sergileyen siyah-beyazlı ekip, tam 9 futbolcusuyla yollarını ayırırken yerine getireceği 2 yıldız ile tarihi revizyona imza atacak. İşte duyanları şaşkına çeviren o tarihi revizyondaki isimler...
Yeni sezonda üst üste alınan kötü sonuçlarla büyük bir puan kaybı yaşayan Beşiktaş, takımın başına şampiyon hoca Şenol Güneş'i getirdi.
Güneş'in gelişiyle birlikte mağlubiyet yüzü görmeyi unutan siyah beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in son virajına 68 puanla 3. sırada girdi.
Avrupa'dan teklifler alan Gedson Fernandes ile Alanyaspor'dan kiralanan Tayfur Bingöl'ün durumları belirsiz.
Atiba, Welinton, Muleka, N'Koudou, Maxim, Utku ve Ersin'in Siyah-Beyazlı kulübe veda etmeleri bekleniyor.
EMİRHAN İLKHAN KÜME DÜŞTÜ
Serie A'nın 34. haftasında Sampdoria, deplasmanda Udinese'ye konuk oldu. Dacia Arena'da oynanan karşılaşmayı Udinese 2-0 kazandı ve Sampdoria'nın matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşti. Udinese'ye galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Pereyra ile 34. dakikada Masina kaydetti.
Kartal'ın eski oyuncusu Emirhan İlkhan 89'da oyna dahil olurken küme düşmenin üzüntüsünü yaşadı. Udinese'de ise Tolgay Arslan 63'te oyuna dahil oldu. Udinese bu galibiyetle 46 puana yükseldi, Sampdoria ise ligin bitimine 4 hafta kala küme düşme hattının 13 puan gerisinde kalarak düşmeyi matematiksel olarak garantiledi.
ALMAN BASININDAN SKHIRI İDDİASI
Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor. Josef de Souza'nın ayrılığının ardından orta saha ve ön libero bölgesine arayışlarını sürdüren, Amir Hadziahmetovic'le birlikte rotasyonu sağlayacak bir oyuncu arayan Siyah-Beyazlılar'ın gündemine Köln'le sözleşmesi biten Ellyes Skhiri'nin geldiği iddia edildi.
Alman basınında çıkan iddialara göre M'Gladbach'ın da istediği Tunuslu oyuncu için ilk görüşme yapılırken olumlu dönüş sağlandığı kaydedildi.
KARA KARTAL JIMENEZ YARIŞINDA!
Gelecek sezon için golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet transferi için Raul Jimenez ismi gündeme geldi.