Trendyol Süper Lig'de zirve yarışında hata yapmak istemeyen Fenerbahçe, bugün ligin formda takımlarından Göztepe'yi konuk ediyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile 0-0 berabere kalan sarı-lacivertlier, Avrupa'da da play-off'a kalma umudunu son maça bıraktı.
Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe yönetimi, savunma hattına Milan Skriniar ve Diego Carlos'u transfer etti.
Mourinho, büyük beklentilerle gelen yıldız oyuncu yerine Barça'nın oyuncusunu istedi. İşte flaş transfer haberinin detayları...
SAINT-MAXIMIN GÖNDERİLECEK İDDİASI
Sezon başında Al-Ahli takımından büyük umutlarla transfer edilen Alla Saint-Maximin performansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.
Jose Mourinho, Lyon maçının ardından Allan Saint-Maximin'in geleceğiyle ilgili "Geleceğinin ne olacağını bilmiyorum" demişti.
Fenerbahçe, Fransız yıldızı kulüp bulunması halinde başka bir takıma kiralamayı planlıyor.
Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekibi Brighton'da tamamlayan Ansu Fati, Barcelona'da forma bulmakta zorlanıyor.
Fenerbahçe yönetimi, yıldız oyuncuyu Saint-Maximin'in alternatifi olarak belirlemiş durumda. Fenerbahçe, oyuncunun durumunu da yakından takip ediyor.