Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Ümraniyespor'u konuk eden Galatasaray, sahadan 3-2 galip ayrılmıştı. Bu skorla beraber en yakın takipçisi Fenerbahçe'ye 6 puan fark atan sarı kırmızılı ekip, Kaan Ayhan'ın ardından devre arası transfer sezonu kapanmadan, dünya devinde forma giyen yıldız ismi renklerine bağlamak için çalışmalara başladı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
Süper Lig'in 23. haftasında dev derbide Trabzonspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.
Son olarak Ümraniyespor'u 3-2 yenerek puanını 51'e yükselten sarı kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile olan puan farkını 6'ya çıkarmayı başardı.
ICARDI İPTEN ALDI!
Ümraniye maçında iki kez yenik duruma düşen Galatasaray'ı dublesiyle Mauro İcardi galibiyete taşıdı.
Alanyaspor, Beşiktaş, Antalyaspor ve Ümraniyespor karşılaşmalarında direkt 8 puana etki eden İcardi; Başakşehir, Fenerbahçe ve Giresunspor'u da boş geçmedi.
Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 12 maçta 8 gol-5 asistlik performans sergileyen Arjantinli yıldız, Gomis dışında son yıllarda Galatasaray'da oynamış tüm forvetleri geride bıraktı.
RADAMEL FALCAO'YU GEÇTİ
İcardi gibi önemli bir kariyere sahip Falcao, iki tam yıl geçirmesine rağmen bir sezonda maksimum 12 gollük skor katkısında bulunmuştu.
Derbilere de damga vuran İcardi, Cimbom'un ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye attığı gollerle sarı-kırmızılı taraftarın gönlünde ayrıca taht kurdu.
DÜNYA DEVİNDEN GELİYOR
Mertens ve İcardi gibi dünya yıldızlarına sahip Galatasaray'ın Roma'da mutsuz olan Nicolo Zaniolo'yu transfer listesine aldığı ortaya çıktı.