Son dakika haberleri… Trendyol Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Önümüzdeki sezonda da şampiyonluk için yarışacak olan Aslan, 25. kez zafere ulaşarak 5. yıldızı armasına eklemenin peşinde.
Orta sahada Lucas Torreira'nın yanına yıldız bir oyuncu eklemek isteyen Galatasaray, Adrien Rabiot ile görüşme halindeydi.
Juventus'tan ayrılan Fransız futbolcunun kendisiyle ilgilenen takımlardan istediği maaş belli oldu.
Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Rabiot ile şu ana kadar temasa geçen kulüpler Galatasaray ile birlikte Real Madrid, Liverpool, Milan, Roma ve son kulübü Juventus oldu.
Juventus, 7.5 milyon euro ile en yüksek maaş teklifini yapan kulüp oldu.
Adrien Rabiot, Fransa Milli Takımı ile birlikte EURO2024'te olduğu için menajeri ve temsilcisi olan annesi Veronique, tüm kulüplerle görüşmeleri gerçekleştiren kişi oldu.
Rabiot'nun temsilcisi Veronique, 8 milyon euro net maaş veren kulübün teklifini kabul edeceğini iletti.
212 MAÇA ÇIKTI
2019/20 sezonunun başında Paris Saint-Germain'den ayrılarak Juventus'a imzayı atan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Torino ekibinin forması ile toplamda çıktığı 212 karşılaşmada 22 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.
Rabiot, Fransa Milli Takımı forması ile EURO 2024'te de boy gösterirken, turnuva boyunca toplamda 5 maça çıktı.