Son dakika haberleri… Futbolculuk kariyeri boyunca Galatasaray, Atletico Madrid ve Barcelona gibi üst düzey takımların formasını giyen Arda Turan, teknik direktörlük kariyerine de hızlı başladı.
İlk macerasına Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor ile çıkan genç çalıştırıcı, takımının başında geçirdiği ilk tam sezonda rekorlara imza atarak Süper Lig'e yükseldi.
Trendyol 1. Lig'de bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden Eyüpspor, Arda Turan yönetiminde ilk Süper Lig deneyimini yaşayacak.
Şimdiden yeni sezonda yapılacak transferler için çalışmalara başlayan İstanbul ekibi, listesine sezona damga vuran bir ismi ekledi.
Arda Turan'ın da birebir yürüttüğü transfer operasyonlarında genç teknik direktörün yıldız oyuncuyu istediği öğrenildi.
Hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Eyüpspor'un Süper Lig'in yıldızını renklerine bağlamak istediği aktarıldı.
REY MANAJ'IN PEŞİNE DÜŞTÜLER
Radyospor'un haberine göre; Eyüpspor, Sivasspor forması giyen Rey Manaj'ın peşine düştü.
Sivasspor'un yıldızının menajeriyle temaslara başlandığı kaydedildi. Taraflar arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.
Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturacağı vurgulandı.
Ancak Sivasspor, Rey Manaj'ın bonservisi için talip olan takımlardan en az 10-15 milyon Euro bonservis bekliyor.
27 yaşındaki santrfor bu sezon Sivasspor'da 30 müsabakada forma şansı buldu. Arnavut yıldız bu mücadelelerde 20 kez rakip fileleri havalandırdı.