Cristiano Ronaldo'yu rekor bir sözleşme ile kadrosuna katan Suudi Arabistan futbol kulübü Al Nassr adından söz ettirmeyi başardı. Daha önce de Süper Lig'de forma giyen Aboubakar, Talisca ve Luiz Gustavo'yu da kadrosunda bulunduran Al Nassr, Ronaldo transferiyle kadrosunu daha da güçlendirdi.
Transferin ardından konuşan Ronaldo, "Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr'ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum" dedi.
Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu yıllık 200 milyon Euro kazanacak. Ayrıca Ronaldo'nun sözleşmesinde 1 zırhlı spor araba, 2 villa, maç ve gol başına 200 bin euro gibi maddeler yer alıyor.
RUDI GARCİA'DAN MESSİ ŞAKASI
Al Nassr'ı çalıştıran Fransız teknik direktör Rudi Garcia'ya basın toplantısında Ronaldo'nun transferiyle ilgili düşüncesi soruldu. Garcia şakacı bir dille, "Ronaldo mu? Önce Messi'yi istedim, onu Doha'dan direkt buraya getirmek istedim" ifadelerini kullandı
Dudak uçuklatan rakamlarla Ronaldo'yu transfer eden Al Nassr, durmak bilmiyor ve yeni hamleler için 3 dünya yıldızını gündemine aldı.
RONALDO'DAN SONRA MODRIC, BUSQUETS VE RAMOS SÜRPRİZİ
İspanyol Marca'nın haberine göre, Cristiano Ronaldo'yu transferde ederek büyük sükse yaratan Al-Nassr, orta sahasını güçlendirmek için bu kez Real Madrid forması giyen Luka Modric ve Barcelona'dan Sergio Busquets'i kadrosuna katmak istiyor.
Ayrıca İspanya'dan Marca'nın haberine göre Al-Nassr'dan teklif alan Luka Modric bu sezonu Real Madrid'de tamamlamayı planlıyor. Habere göre Al-Nassr'dan çok büyük bir teklif alan Luka Modric'in de Real Madrid'de devam etmek istediği belirtildi.
Al-Nassr'ın bu üç isim dışında Chelsea'den N'Golo Kante'yle de yakından ilgilendiği öne sürülmüştü.
RONALDO'YA REAL MADRİD'DEN RET!
Marca gazetesinin haberine göre Ronaldo, anlaşma tamamlanana kadar Real Madrid'den haber bekledi. Fakat İspanyol devinin Ronaldo'yla ilgilenmemesi sebebiyle bu transfer gerçekleşmedi. Real Madrid'den olumlu cevap alamayan Ronaldo, önündeki tek teklifi değerlendirdi ve Al Nassr'a transfer olmayı tercih etti.