Son dakika haberleri... Bir dönem Ligue 1'de Lille ile fırtınalar estiren Yusuf Yazıcı, geride bıraktığımız transfer döneminde hiçbir takımla anlaşamadı.
Lille ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elin olan milli oyuncunun yeni takımının kim olacağı merak konusu.
Yusuf Yazıcı'nın temsilcisi Cihan Yazıcı, geçtiğimiz günlerde futbolcunun transfer süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, "Galatasaray ve Beşiktaş, Yusuf ile çok ilgilendi ama Yusuf ikisini de reddetti. İki takımla da görüşme olmadı çünkü Yusuf, Türkiye'de oynamayı düşünmüyor." ifadelerini kullanmıştı.
Yusuf Yazıcı, Haziran ayında takımdan ayrıldığını şu sözlerle açıklamıştı:
"Bu formayı giymek bir onurdu. Her güzel şeyin bir sonu vardır; bazen yol ayrımları yeni hikayelerin başlangıcıdır. Şimdilik bu hikaye sona eriyor ama siz her zaman kalbimde olacaksın. Sonsuza kadar."
Yusuf Yazıcı, geride bıraktığımız sezonda Lille formasıyla toplamda 42 maça çıkarken 12 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu.
YENİ TAKIMINI DUYURDULAR
Yunan gazetesi Sport 24'ün haberine göre; ülkenin köklü kulüplerinden Olympiakos, Yusuf Yazıcı'ya kanca attı.
Yunanistan Süper Ligi'nde ilk 5 maç sonunda hanesine 10 puan yazdıran kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın UEFA Avrupa Ligi ve zorlu lig maratonu nedeniyle kanada takviye talep ettiği belirtildi.
İspanyol teknik adamın bu kararı sonrası Olympiakos kurmayları, Yusuf Yazıcı transferi için harekete geçti.