Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da tüm camia şampiyonluğa odaklanırken, yönetim kanadı transfer çalışmalarını da aksatmıyor.
Karadeniz temsilcisinde iç transfer görüşmeleri Jose Sosa ve Filip Novak üzerinden sürerken, bu iki isimle yakın zamanda yeni sözleşme imzalanması bekleniyor.
Fakat Sosa ve Novak gibi kontratı sona eren bir diğer yıldız Joao Pereira'ya ise şu ana kadar bir teklif götürülmedi.
Sportdog'un haberine göre bordo-mavili ekip, ismi Galatasaray'la da anılan Olympiakos'un sağ beki Omar Elabdellaoui'ye kanca attı.
28 yaşındaki oyuncunun Yunan temsilcisiyle maaş konusunda anlaşamadığı ve yeni sözleşme yapmayacağı aktarıldı.
TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ
Omar Elabdellaoui, Olympiakos'ta teknik direktör Pedro Martins'in vazgeçilmezleri arasında.
Omar bu sezon Olympiakos'un Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Başakşehir'i elediği 2 mücadelede de forma giymişti.
Trabzonspor da bonservis bedeli bulunmayan oyuncuyla ön görüşme yaparak sezon sonu için anlaşacağı belirtildi.