Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray ile sezonu ikinci bitiren Fenerbahçe bu kez transfer yarışına girdi.
FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ
Bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurarak hedeflediği şampiyonluğa ulaşmak istiyor.
G.SARAY'IN DEVLER LİGİ PLANI
Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak olan Galatasaray da yapacağı yıldız transferlerle Avrupa'da da başarı hedefliyor.
SANE İÇİN YARIŞ
Galatasaray ve Fenerbahçe; Bayern Münih forması giyen Leroy Sane ile ilgileniyor.
G.SARAY DEV BİR TEKLİF YAPMIŞTI
Sarı-kırmızılı takımın daha önce Alman kanat oyuncusu için 15 milyon euroya yakın bir teklif yaptığı iddia edilmişti.
Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan Alman yıldız için devreye giren Fenerbahçe bu transferi bitirerek ezeli rakibine çalım atmanın hesaplarını yapıyor.
BAYERN SÖZLEŞME TEKLİF ETTİ
Bayern Münih, 29 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme teklif etse de henüz olumlu yanıt alamadı.
Bayern'de sportif direktör Max Eberl'in, önceki gün oyuncunun menajeri Pini Zahavi ile yemek yediği ancak anlaşma sağlanamadığı aktarıldı.
İNGİLTERE'YE SICAK DEĞİL
Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Sane'ye İtalya ve İngiltere'den taliplerinin olduğu bilinirken, Alman yıldızın Premier Lig'e sıcak bakmadığı belirtildi.
Leroy Sane daha önce İngiltere'de Manchester City forması giymişti. İngiltere'ye dönmek istemeyen tecrübeli oyuncunun Arsenal ve Tottenham'ın ilgilisine kayıtsız kaldığı vurgulandı.
İtalya'dan Napoli'nin ısrarla istediği futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı kısa süre içinde vermesi bekleniyor.