Bakan Albayrak, oğlu Ahmet Akif ve kızı Emine Mahinur ile birlikte Göztepe Semiha Şakir Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret etti. Onlara pasta kesti..
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak dün İstanbul'da bir dizi etkinliğe katıldı. Önce Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde bayramlaşma programında bir konuşma yaptı. Herkesin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti, 24 Haziran'a bir hafta kaldığını anımsattı.
"AK PARTİ EVLAT VE TORUNLARIMIZIN DA UMUDU"
Albayrak, AK Parti'nin Türkiye için neden umut olduğunu anlatmanın çok önemli olduğunun altını çizdi. 24 Haziran'a giden son haftada son sözün "AK Parti, bu ülkenin, sadece bizlerin değil, evlat ve torunlarımızın da umudu" şeklinde olması gerektiğini vurguladı..
CEZALARI ARTTIRACAĞIZ
Bakan Albayrak, dün Ümraniye Belediyesi Hayvan Barınağı'nı kızı Emine Mahinur ve oğlu Ahmet Akif ile ziyaret etti.
Çocuklarının barınaktan birer hayvanın sorumluluğunu üstlendiğini söyleyen Albayrak, Sakarya'da patileri kesilmiş halde bulunan yavru köpeğin ölümüne ailece çok üzüldüklerini dile getirdi.