Olay, dün saat 14.30 sıralarında TEM Otoyolu Eyüpsultan mevkiinde, Sultangazi istikametinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle, bir otomobil sürücüsü ile yanında bulunan kadın arasında hararetli bir tartışma başladı. Tartışma öyle bir boyuta ulaştı ki, otomobil sürücüsü aracını yol kenarına park ederek kadınla aşağıda tartışmaya devam etti.
Bu sırada, eşiyle birlikte motosikletiyle seyir halinde olan bir sürücü, yol kenarındaki tartışmayı fark etti. Duruma müdahale etmek isteyen motosiklet sürücüsü ve eşi, motosikletlerini park edip tartışan çiftin yanına gitti. Amaçları, tarafları sakinleştirmek ve olayı yatıştırmaktı. Ancak otomobil sürücüsü, bu müdahaleye sert tepki gösterdi.
Elinde bir bıçak olduğu anlaşılan adam, motosiklet sürücüsüne saldırmaya başladı. Eşini korumak isteyen kadın araya girse de, saldırgan ısrarla motosikletliyi hedef almaya devam etti.
İŞTE O ANLAR!
TEM Otoyolu'nda tartışan çifte müdahale etti, bıçaklı saldırganın hedefi oldu | Video
KADIN OLAN BİTENE KAYITSIZ KALDI, SALDIRGAN KAÇTI
Saldırganın tartıştığı kadın ise bu korkunç anlarda olan bitenleri uzaktan izledi ve hiçbir müdahalede bulunmadı. Saldırı sona erdikten sonra yanına giderek saldırganı otomobile yönlendirdi. İkili, birlikte geldikleri araca binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.