Dünyaca ünlü bir tavuk ürünleri fastfood restoranını dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteriyor. İngiltere'deki restoranlarında her dakika yaklaşık 400 parça kızarmış tavuk eti satılıyor. İngiliz BBC televizyonu bu üretim aşamasını görüntüledi. Firmanın yılda 23 milyon tavuk ürettiği İngiltere'deki çiftliklerinden birinde yaşananları ilk kez gözler önüne serdi. Şirketin işbirliği yaptığı 1000 tavuk Çiftliği'nde yılda 23 milyon tavuk bu restoran ağına gönderilir. Bu çiftliklerde yetişen tavukların yumurtadan çıkma ve kesime gönderilmesi 35 gün sürüyor. Yeterli boyuta ulaşan tavukların gazla öldürülüğü 9 parçaya ayrıldığı ve İngiltere'deki firma şubelerine gönderilmek üzere paketlendiği belirtiliyor. Bu süre bir çok hayvan hakları derneği tarafından eleştiriliyor. Çiftlik çalışanları tavuklarının 'kısa ama sağlıklı ve kaliteli' yaşamlar sürdüğünü iddia ediyor. İşte dünyanın severek tükettiği cipsler böyle üretiliyor... İşte üçgen peynirin yapım aşaması...