Kahramanmaraş TOKİ kura çekimi canlı izle ekranı araştırmaları hız kazandı. Toplam 7 ilçede 3 bin 101 konutun hak sahibini bulacağı çekiliş, 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde noter huzurunda yapılacak ve canlı olarak yayınlanacak. Emekli, genç ve engelli gibi kategorilerde başvuruları alınan projede Kahramanmaraş TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı ziyaret ediliyor. Merkez, Elbistan, Göksun, Türkoğlu, Afşin, Pazarcık, Çağlayancerit kura sonuçları 2+1 3+1 listesi ile sorgulanıyor. Peki, TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? İşte, 2023 Kahramanmaraş TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen sosyal konut hak sahibi belirleme kurası için çekiliş takvimi güncellendi.
Yayınlanan 5. etap kura takvimine göre, 8 Ocak 2023 Pazar bugün Ankara ve Kahramanmaraş'ta çekiliş gerçekleşiyor.
TOKİ'nin kurumsal hesabından yapılan açıklamaya göre; TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi 7-8 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
7 ilçede toplam 3 bin 101 konut sosyal konutun hak sahiplerini bulacağı kuralar, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde çekilecek.
İlçelere göre kura tarihleri takvimi şöyle:
7 Ocak: Merkez, Elbistan
8 Ocak: Göksun, Türkoğlu, Afşin, Pazarcık, Çağlayancerit
TOKİ Kahramanmaraş evlerinin yapılacağı ilçeler ve sayıları şöyle:
KAHRAMANMARAŞ MERKEZ: 1070
KAHRAMANMARAŞ ELBİSTAN: 750
KAHRAMANMARAŞ GÖKSUN: 200
KAHRAMANMARAŞ TÜRKOĞLU: 250
KAHRAMANMARAŞ AFŞİN: 500
KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK 2. ETAP: 210
KAHRAMANMARAŞ ÇAĞLAYANCERİT: 121
TOKİ Kahramanmaraş kura sonuçları, TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden ve Youtube kanalından canlı olarak izlenebilecek.
Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi tamamlandıktan sonra ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesi TOKİ'nin resmi internet adresi üzerinden sorgulanabilecek.
Proje kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun Mart 2023'e kadar etaplar halinde kuralarının çekilmesi ve hak sahiplerinin belirlenmesi planlanıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.