Sıcak günlere özel "içilebilir baklava"

  • 1
  • 16
Sıcak günlere özel "içilebilir baklava"
Sıcak günlere özel içilebilir baklava

Ağır bir tatlı olması nedeniyle yazın tercih edilmeyen baklava, Samsun'daki bir restoranda, süt, dondurma, buz ve fıstık eklenerek blenderden geçirildikten sonra "içilebilir baklava" adı altında servis ediliyor.

  • 2
  • 16
Sıcak günlere özel "içilebilir baklava"
Sıcak günlere özel içilebilir baklava
  • 3
  • 16
Sıcak günlere özel "içilebilir baklava"
Sıcak günlere özel içilebilir baklava
  • 4
  • 16
Sıcak günlere özel "içilebilir baklava"
Sıcak günlere özel içilebilir baklava
  • 5
  • 16
Sıcak günlere özel "içilebilir baklava"
Sıcak günlere özel içilebilir baklava
  • 6
  • 16
Sıcak günlere özel "içilebilir baklava"
Sıcak günlere özel içilebilir baklava
  • 7
  • 16
Sıcak günlere özel "içilebilir baklava"
Sıcak günlere özel içilebilir baklava
BİZE ULAŞIN