Büyükçekmece'nin Mimar Sinan Sahili'nde önceki gün sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde halıya sarılmış vaziyette cansız bedeni bulunan kişinin incelenen parmak izinden 24 yaşındaki Sedef Güler olduğu ortaya çıkmıştı. Cinayete kurban gittiği tespit edilen genç kızın ölümündeki sır perdesi Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinin çalışmalarıyla adım adım kaldırılıyor. Polis ilk olarak Sedef Güler'in en son görüştüğü kişi olan O.Ö.'yü gözaltına aldı.
CİNAYETİN İŞLENDİĞİ EV BEYLİKDÜZÜ'NDE
Çalışmalarını devam ettiren Cinayet Büro ekipleri incelenen kamera görüntülerinden cesedin bir araçla getirilip Mimar Sinan mahallesindeki köprüden denize atıldığını belirledi. O aracın izini süren ekipler önce aracı tespit etti. Aracı Y.G.'nin kullandığını belirledi. Yanında da Fırat B.'nin olduğu öğrenilince ekipler Beylikdüzü'nde 1 ay önce Fırat B. Tarafından kiralanan eve gitti.
Büyükçekmece'de dün bulunan cesedin kimliği belli oldu | Video
O EVDEKİ EŞYALAR KRİMİNALE GÖNDERİLDİ
Aynı dakikalarda Fırat B. 'de gözaltına alındı. Olayın gerçekleştirildiği düşünülen evde yapılan aramalarda genç kızın boğularak öldürülmesinde kullanıldığı düşünülen eşarp, kaşkol ve ip incelenmek üzere kriminale gönderildi.
CİNAYETİ ANLATTI
Yapılan çalışmalarda öldürüldüğü evden cesedi çıkartan ve Mimar Sinan Köprüsüne götürüp oradan denize atan kişinin Fırat B. olduğu belirlendi. Fırat B. Emniyetteki ilk ifadesinde; "Arkdaşım Y.G. beni aradı. Eve gittiğimde kız ölmüştü. Nalburdan zincir ve kilit alıp cesedi halıya sardık. Üzerine zincir ile dambıl bağlayıp araçla köprüden attık. Ben öldürmedim" dediği öğrenildi.
ANNESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ
Öte yandan çalışmalarda genç kızın anne ve babasının boşandığı belirlendi. Annesi ile Avcılar'da kaldığı öğrenilen genç kızdan aile 4 gündür haber alamadığı ve önceki gün akşamüstü de annesi kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.
AİLESİ 4 GÜNDÜR HABER ALAMIYORMUŞ
Halıya sarılı dambılla bağlanarak denize atıldığı belirlenen Sedef Güler'in kız kardeşi sosyal medya hesabından '4 gündür haber alamıyoruz kayıp' diye fotoğraf paylaşıldığı görüldü.