Son dakika haberleri: Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan 3 yaşındaki Meryem Çiğdem Ünal'ın şüpheli ölümü ile ilgili korkunç itiraf geldi.
Müge Anlı'ya katılan acılı baba Doğukan Ünal, kızının şüpheli ölümünü anlatırken, minik Çiğdem Ünal'ın ölümüyle ilgili sayısız ihbar geldi.
Meryem'in annesi Melisa ve sevgilisi Recep'le ilgili gelen itiraf sonrası ise stüdyo adeta buz kesti. İşte detaylar...
ACILI BABA GELEN İHBARLARLA ADETA ÇILDIRDI
Gaziantep'te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal'ın hayatını kaybettiğini küçük kızı Sare'nin ise ortadan kaybolduğunu iddia eden baba Doğukan Ünal, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek kızlarının başına gelenlerin araştırılmasını istedi.
Doktorların, çocuğun hastaneye çok geç getirildiğini ve çok bekletildiğini, beyninde oksijenin bittiğini söylediklerini iddia eden aile gerçeğin ortaya çıkmasını istiyor. Küçük kızı Sare'nin hayatından endişe adan baba Ünal, Müge Anlı ve ekibi sayesinde derin bir oh çekti.
ÇOCUKLARA UYKU İLACI İÇİRMİŞ
Kısa sürede annesinin yanında olduğu ortaya çıkan Sare'nin 3 yaşındaki ablasının ölümüne yoğunlaşan Müge Anlı, yayına gelen ihbarlarla şoke oldu.
Canlı yayına telefon ile katılan anne Melisa'nın kız arkadaşı çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve tüm gün uyuduklarını söylediğini anlattı.
Meryem'in ölümüne dair Müge Anlı canlı yayınına gelen ihbarlarda minik kızın montu ve scooter'ının hediye denilerek bir başka küçük kıza verildiği ortaya çıktı.
TÜYLER ÜRPERTEN İDDİA: KULAĞINDAN KAN GELDİ
Küçük Meryem'in ölümünden birkaç gün önce ise kulağından kan geldiği ileri sürüldü. Meryem'i ve annesini gören görgü tanıkları ise peş peşe bağlanarak, "Melisa'yı, Meryem'i döverken gördüm" dedi.
Bu iddialar stüdyodaki acılı baba Doğukan Ünal'ı gözyaşlarına boğdu. Müge Anlı yayınına bağlanan Ayşe Hanım, eşi Recep'in, Meryem'in montunu ve scooter'ını kendi evladına hediye olarak getirdiğini ve yayında aynı eşyaları görünce şoke olduğunu ifade etti.
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme gelen Meryem Çiğdem Ünal'ın ölümüyle ilgili son dakika itiafı geldi. Programa bağlanan Recep'in ailesi olay günü yaşananları anlattı.
"SON SÖZLERİ DE 'BABA BENİ KURTAR' OLDU"
Baba Mehmet Aldemir, "Benim vicdanım sızladı. Olay günü saat 16:30 civarıydı, 'güm güm' sesler geliyordu. Sonra ambulans geldi, Meryem daha canlıydı o zaman. Son sözleri de Recep'e, 'Baba beni kurtar' oldu. Melisa, Meryem'i babasına benzediği için dövdüğünü söylerdi." dedi.