Takvim yaprakları 27 Ağustos'u gösterdiğinde Bursa'da korkunç bir olay yaşandı. Bir inşaatın asansör boşluğunda kadın cesedi görenler polisi aradı. Asansör boşluğundaki su ise vidanjör yardımıyla boşaltıldı.
Cesedin Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen Yasemin Cemre İçlikan'a ait olduğu ortaya çıktı. Yasemin Cemre İçlikan'ın cesedi morga kaldırıldı.
SEVGİLİSİ TUTUKLANDI!
Sır olayı aydınlatmak için düğmeye basan ekipler ise genç kızın erkek arkadaşının da olduğu 3 kişiyi kısa sürede yakaladı. Bedirgan G., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. K.D. ve E.C. ise serbest kaldı.
Suçunu itiraf eden cani ifadesinde "Uyuşturucu alıp beraber olduk. Sonra kuzenlerim geldi. Yasemin ile tartışıp kavga ettik. Kendisine tekme attım.
"TUĞLA VE MOLOZ TAŞIYORDU BELKİ CESEDİN ÜSTÜNE ATMIŞLARDI"
Mahallede oturan Niyazi Ocak ise Bedirhan G.'yi daha önce de defalarca mahallede gördüklerini belirterek şunları söyledi: "Sürekli görüyorduk, binaya girip çıkıyordu, parkta takılıyordu. Biz kovuyoruz ama ne kadar kovabiliriz yani.
Yasemin'in 2 yaşındayken evlat verildiği anlaşıldı. Ancak Yasemin'in 8 yaşındayken evlatlık olduğunu öğrenince bunalıma girip kaçtığı belirtildi. 12 yaşına geldiğinde evden kaçmaya başladı.Bunun üzerine onu evlatlık alan aile tarafından bir yurda yerleştirildi.