Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Paris’e kamp kurdular!

Ünlü modacı Nedret Taciroğlu, oğlu Yaman'ın güzel oyuncu Demet Özdemir ile aşk yaşaması ve kendisinin de bu ilişkiye onay verdiği yolundaki haberlerle gündemde olsa da onun asıl gündemi işi... Bugünlerde kızı Yasemin ile Paris'e kamp kuran Nedret Hanım, yeni koleksiyonunu tanıtmakla meşgul. Nedret Hanım, Paris Moda Haftası ile eşzamanlı olarak 2020 sonbahar-kış koleksiyonunu görücüye çıkardı. Cumartesi gününden bu yana Park Hyyat Pars'te yeni cicilerini sergileyen Nedret Hanım, şimdiden birçok sipariş almış bile...

Ünlü iş adamına 'şeref'li madalya

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'e, Türkiye-İspanya arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunduğu için İspanya Şeref Madalyası takdim edildi. İspanyol Sefarathanesi'nde düzenlenen törenle madalyasını alan Ferit Bey'i, ailesi ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Ferit Şahenk, üç yıl önce de, Fransa'nın en yüksek dereceli nişanı Legion d'Honneur'e layık görülmüştü. Çok az kişiye nasip olan bu madalya için Ferit Bey'i ben de tebrik ediyorum...

İŞ DÜNYASI GALADA BULUŞTU

Girişimcilik kültürünü tüm dünyada yaygınlaştırmak ve üniversite gençlerine ilham vermek amacıyla kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı, geri verme kavramını yaygınlaştırmak ve farkındalığı artırmak amacıyla Giveback Gala düzenledi. Girişimciler, yatırımcılar, sanatçılar ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren galanın bir de onur konuğu vardı. Porsche ve Volkswagen'i yaratan ailenin dördüncü nesil temsilcisi olan Anton Toni Piech, galaya konuşmacı olarak katıldı. Piech, 'givenback' konusunda iş adamlarına tavsiyelerde bulundu.

Yılın ilk sergisi çocuklar için

Boşandığı eşi Ayfer Toprak ile yazın Bodrum'da, kışın İstanbul'da sergiler açan Cengiz Karavan, sanat işinde yoluna tek devam ediyor. Bu perşembe günü 2020 yılının ilk sergisini açacak. Karavan, bu kez sergisini Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği yararına düzenleyecek. 50 eserin yer alacağı karma resim ve heykel sergisinde önemli eserler yer alıyor. Çocuklara destek olmak isterseniz; aklınızda bulunsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA