Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Teşekkürler Ata Demirer devam ettiğin için

'Hayat devam etmeli mi, yoksa köşelerimize mi çekilmeliyiz?' ikilemini yaşarken, oyuncukomedyen- senarist Ata Demirer'in Instagram'daki paylaşımına denk geldim. Şöyle yazmıştı Ata Demirer: 'Cumartesi gecesi hepimizi kahreden terör olayını tüm kalbimle lanetliyorum.
Hep birlikte bu karanlık yoldan, büyük bir dayanışma ve birlikle aydınlık günlere ulaşacağımıza da inancım tam. 15 Aralık'taki Ata Demirer Gazinosu gösterimizi iptal etmek yerine, oynamayı ve gelirini şehit ailelerimize bağışlamayı uygun gördük, misafirlerimize duyurulur.' Konserlerin, etkinliklerin, galaların, oyunların 'şimdi eğlencenin sırası değil' fikriyle peş peşe iptal edildiği bugünlerde, Ata Demirer'in kararlı, cesur, geri adım atmayan ve akışı durdurmayan duruşunu sevdim. İlham aldım, alkışladım.
Acımız çok büyük, acımızın yanında güvensizlik hissimiz daha büyük ve bu bizi öylesine ürkek yapıyor ki... Herkes teker teker yaşamdan elini eteğini çekse, bu topraklarda yaşamı kim sürdürecek peki?
Ki öylesine müsaitiz ki çekilmeye. Çünkü yorgunuz, kırgınız, öfkeliyiz, acı çekiyoruz ve bilinmezin ortasında yaprak gibi savruluyoruz.
Ama dedik ya; her şeye rağmen yaşamaya devam etmek zorundayız, başka şansımız yok. Etkinliklerini iptal edenlerin ruh hallerini de gayet iyi anlamakla birlikte Ata Demirer'e teşekkür ediyorum.
Bu arada Ata Demirer, 20 Ocak'ta yeni filmi 'Olanlar Oldu' ile beyazperdeye gelecek.
Fakat bu kez her zamanki gibi değil, daha romantik bir halde, aşkı mesele ederek... Bakalım Demirer, gönül tellerimizi nasıl titretecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA