Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bir kitap: Acun’un hikayesi ‘Survivor’

Kitabın kapağında son dönemin en çok konuşulan, izlenen, sevilen, merak edilen televizyon yüzü, hatta kanal sahibi Acun Ilıcalı olunca... Tam ortasından da dev gibi 'Survivor' yazısı geçince... Kitap da bize 'Acun'un sıra dışı hikayesini' vâdedince, yazarı da yılların gazetecisi Doğan Satmış olunca valla merak ettim.
Kitabı kaptığım gibi okumaya başladım. Başladım ki bilmediğim bi'şey yok, hatta konusu bu kadar sağlamken sıkıcı olduğunu bile söyleyebilirim. Doğan Satmış evet araştırmış ama Google'ı, Youtube'u araştırmış.
Acun'la ilgili çıkan haberleri, Acun'un röportajlarını, açıklamalarını almış, Google malzemeleriyle birleştirmiş, üç-beş de yorum katıp yazmış.
Yani son yıllarda Acun'u biraz takip etmiş, üç-beş röportajını okumuş herkes bu kitapta yazılanları bilir. Sosyal medyayı sıkı takip edenler, bazı kısımlara çok daha lezzetli bölümler bile ekleyebilir. (Şeyma, düğün vs vs)
Bir de Acun'un kitabı toplatmak istediğine dair laflar dolanıyor. Yahu ne toplatacak! Doğan Satmış kusura bakmasın, kitapta çarpıcı tek bölüm yok.
Biyografi severlere tavsiye etmek isterdim ama gelin görün ki edemiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA