Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Erkekler çaktırmadan aldatmak zorundadır demek

Yaratıcı ve dahiyane bir fikir değil, medeniyetsizliktir. Çirkin bir yorumdur. Kötü bir bakıştır. Eğri bir duruştur. Laf olsun torba dolsundur, ki artık bu torbalar bu laflarla dolmaz.
Erkeği küçümsemektir. Erkekler sürekli o kadından bu kadına zıplamak zorunda olan böcek midir? Erkekler sadece çapkınlıktan mı ibarettir? Bu kadar aciz ve piyon mu bütün erkekler? Erkeklerin idare edilecek gerzekler oldukları fikrini ne zaman bırakacaksınız?
Kadınlara saygısızlıktır. 'Gitsin biraz onunla bununla oynaşsın da eve gelsin' cümlesindeki 'oynaşılan', erkeğin evde huzurla durması için yem edilen de bir kadındır çünkü.
Aşkı, sevgiyi, anlayışı, yol arkadaşlığını, sadakati ve bu frekanstaki tüm duyguları hiçe saymaktır.
Kendine hakarettir. Ne yani; erkek gidip çaktırmadan aldatacak, çaktırsa da kadın görmezden gelecek ama kadın sürekli erkeği pışpışlayacak, ses etmeyecek, kadın buna rağmen adamı eve kabul edecek, sineye çekecek öyle mi?
Kadınları hâlâ birinci sınıf insan olarak görmemektir. Ne acıdır ki bu cümleleri kuranlar da genelde kadındır.
İlişkini gömmektir. Eğer sen böyle bir açık çek veriyorsan, eğer senin eşin buna ihtiyaç duyuyorsa; senin ilişkin aşk temelli değildir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA