Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Serenay bu kez üzdü

Serenay Sarıkaya için hep şunu söylüyorum; Türkiye'nin en modern ve en şık giyinen ünlülerinin başında geliyor. En olmadık parçalar bile onun üzerinde bir başka durur ve dilimiz 'olmamış' kelimesine zor gider. Hafta içi katıldığı bir etkinlikte yine modern bir dokunuş yapılmış ve son dönemin en cool markalarından The Attico'dan mavi renkte bir blazer seçmiş. Ceket şık olmasına şık ama Serenay Sarıkaya'nın üstünde can çekişir gibi görünmekten kurtulamamış. Biraz hareket etse o düğmeler koptu kopacak. Vücut hatlarınıza göre iri göğüsleriniz varsa, blazer ceket seçiminden kaçınmanız en doğrusudur. Yine de giymek isterseniz düğmeleri kapatmamak işi biraz kurtaracaktır. Ya da bu tarz ceketler vücut hatlarınıza göre dikilmeli. Buna benzer kombini geçtiğimiz senelerde Hailey Baldwin yapmış, jilet gibi görünmüştü.

CELİNE DİON DEFILESI
Yine bir Celine Dion Moda Haftası yaşadığımız günlerdeyiz... Ünlü yıldız, konser turunun her gününde en değişik kombinlerle kendi defilesini yapıyor adeta. Hem de öyle zevk alarak yapıyor ki... En lüks markalardan seçtiği kıyafetlerini giyiyor, kaldığı otelin önüne çıkarak fotoğrafçılara saatlerce süren pozlar veriyor. Hem eğleniyor, hem de eğlendiriyor. Bunu bizden biri yapsa 'Delirdi' diyeceğimiz şeyleri Dion yapınca gülüyoruz, hatta hoşumuza bile gidiyor.

Onların
ne giydiği önemli değil
Bir etkinlikte 1993 Avrupa Güzelimiz Arzum Onan ile 2002 Dünya Güzelimiz Azra Akın birlikte görüntülendi. Yaptığım paylaşımdan sonra ortaya çıkan şey şu; bazı isimlerin ne giydiklerinin hiç önemi yok. Hayat tarzlarıyla örnek gösterilen, magazine fazla bulaşmayan ünlüler, halkın gözünde her zaman çok özel bir yere sahip oluyor. Mesela Azra Akın'ın pembe tulumu beğenilmese de yorumlarda öyle şık ifade edildi ki... Şöhretin tehlikeli yollarından en başarılı şekilde geçmeyi başarmış bu iki zarif kadını canı gönülden kutlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA