Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gamze’nin yaptığını hangi sanatçı yapıyor?

Gamze Özçelik, Cerablus Karkamış sınırındaki Fırat Kalkanı operasyonunun yürütüldüğü harekat merkezine çok yakın bir bölgeye giderek askerlere destek oldu.
Ünlü oyuncu, askerlerle sohbet etti ve onlarla çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı.
Ve askerlerin efendiliklerine, vatan ve insan sevdalarına, cesaretlerine hayran kaldığını yazdı.
Gamze, bu hareketinden ötürü sosyal medyada büyük övgü aldı ama bazıları onu reklam yapmakla suçladı.
Gamze'nin yaptığını bir yabancı oyuncu yapsa öve öve bitiremezler ama...
Gamze, 'reklam yaptı' denilecek en son sanatçı bence. Biz normal vatandaşlar bile çatışma bölgelerine gitmekten çekinirken, Gamze inisiyatif alıp cesurca bir işe imza attı. Gamze'nin yaptığı, klavye başında vatan millet kurtarmaya benzemez. Cerablus-Karkamış sınırına gitmek önemli bir iştir.
Savaş dönemlerinde ya da sınır dışı operasyonlarda askerlere moral versin diye ünlü sanatçıların çatışma bölgesine götürülmesi bir gelenek aslında. ABD ve İngiltere sanatçılarla askerleri bir araya getiren çok güzel organizasyonlar düzenliyor. Keşke Türk Silahlı Kuvvetleri de sanatçılarımızı, PKK ve DAEŞ ile savaşan askerlerimizin yanına götürse.
Keşke Gamze gibi başka cesur sanatçılarımız da o bölgelere gitse.
Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Beyazıt Öztürk neden askerlere moral vermek için gösteriler yapmaz? Tarkan, Kenan Doğulu, Hadise vs. niye Güneydoğu'da askeri birlikleri ziyaret edip onlara konser vermez? Neden TSK bu özel geceleri organize etmez?
Bizim huzurumuz için ölümü göze alarak görev yapan askerlerimizin; sanatçılar tarafından hatırlanmaya, hal hatırlarının sorulmasına ve morale çok ihtiyaçları var aslında.
Şöyle bir sahne getirin aklınıza; bir sınır karakolunda nöbet tutuyorsunuz, bir gün önce baskın yemişsiniz, arkadaşlarınız hayatını kaybetmiş. Açıyorsunuz bir gazetenin magazin ekini; 'X sanatçı sevgilisine son model araba aldı', 'X komedyen kendisine yat aldı', 'X oyuncu o bar senin bu bar benim gezip dolaştı' tarzı haberler okuyorsunuz. O askerin yerine kendinizi koyun ne hissedersiniz? Twitter'dan edebiyat parçalayarak askere destek olmakla olmuyor bu işler. Gamze'nin yaptığını kaç sanatçı yaptı söyleyin?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA