Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Metro 01.00’e kadar çalışsın

Şehir Hatları, yolcularından gelen talep üzerine artan yoğunluğu da dikkate alarak Kadıköy'den Eminönü ve Karaköy hatlarında ilave seferler düzenleyecek. Saat 21.00'e kadar yapılan tarifeli seferler söz konusu hatlarda saat 01.00'e kadar uzatıldı.
Buna göre en son seferler;
Eminönü'nden 00.50'de, Kadıköy'den 01.00'de yapılacak. Eminönü'nden kalkan seferler önce Karaköy'e uğrayarak seferlerini Kadıköy'de sonlandıracaklar.
Geç alınmış doğru bir karar.
Aslında bu uygulama her yıl tüm yaz sezonu boyunca uygulanmalı. Böylece hem müşterisini teknelere kaptıran Şehir Hatları kazançlı çıkar, hem de İstanbullular.
Aynı güzelliği İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden de bekliyoruz. Metro hiç olmazsa yazları gece 01.00'e kadar uzatılsa. Sokağa çıkıp para harcayan insanların sayısı artar. Turistleri en çok cezbeden şeyin İstanbul'un 24 saat yaşayan bir şehir olması da unutulmamalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA