Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mart ayı hepimizin hayatını değiştirecek

Mart ayını size anlata anlata bitiremeyeceğim. Öyle ki, bu ayı anlatırken size dünyanın hızını anlatmaya belki de yetişemeyeceğim. Bu Mart sadece çiçekler açtırmayacak, büyük olaylara şahitlik etmemizi de sağlayacak. Mart ayı unutulmaz olacak gibi görünürken, siyasetin nabzı denizlere kadar uzanacak. Dünya, 2020 yılına neden hızlı başladığını daha da hissederken; İran'dan Çin'e uzanan sorunların kaynağını da gösterecek. Hem de ne gösterme! Dev ekranlarda önemli isimleri okuyacağız. Toprağın gücünü hissederken, havanın değişimine şaşıracağız. Açıkçası Mart sıradan bir ay olmayacak. Çünkü 2.5 yıldır Oğlak burcunda hareket eden Satürn, Oğlak burcundaki yolculuğuna ara verip Kova burcuna geçecek. Bu da Mart'ı 2020 yılının oktavı en yüksek ayı yapacak. Taşınmayanlar taşınacak, kıskanmayanlar kıskanacak, alınmayanlar küsecek, eski isimler yeniden gündeme gelecek, birlikte yol alırız diyen siyasetçiler ayrılırken, yeni isimler ortaya çıkacak. 2020 yılının Mart ayı anlatılmaz sadece izlenir tadında geçerken, adından, etkisinden epey söz ettirecek. Dünyaca ünlü isimleri konuşurken, birbirini yakıp yıkmış isimlerin barışmalarına tanıklık edeceğiz. İtiraflar, skandallar, travmalar... Her yeni günde birini ünlü yaparken, önce sevip sonra yereceğiz. Aşkı, ani evlilikleri, evlenmeden baba olacak ünlüleri bu sefer daha çok tartışacağız. Yazmakla bitmez Mart ayı, herkes bir gün konuşulur tadında geçecek gibi görünüyor. Kişisel hayatlarımızı her köşeden yakın markajına alacak Mart ayı, 'Hiçbir şey gizli kalmaz, gerçekler er ya da geç ortaya çıkar' mesajı verecek. Kullandığımız tüm cihazların işletim sistemi ile gezdiğimiz web siteleri, internet üzerinden satın aldıklarımız, kullandığımız araçlar bile ayak izlerimiz haline gelecek. Etrafımızda dönen türlü türlü oyunların, hilelerin, dedikoduların sarsıcı taraflarıyla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Öyle ki, hiç olmayacak durumlarda bile kendimizi aklamak için büyük çabalar sarf edebiliriz. Hayatımızda dönüm noktası hazırlığı etkisi oluşturacak seçimlerle karşı karşıya kalırken, bizim için karar vermek çok da kolay olmayabilir. Mart ayı, hepimizi farklı bir rüzgarın peşine takacak.

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Uranüs 60'lığı, bu ay sık sık teknolojiyi konuşacağımızı işaret ediyor. Satürn, 21 gün Kova burcuna taşınacak. Etkilerini borsalarda ve özellikle de sosyal medya devlerinde göreceğiz. Birçok ülkenin istihbarat birimleri de bugünden itibaren konuşulmaya başlanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA