Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta burçları neler bekliyor?

KOÇ: Yeni haftaya, hareketli bir başlangıç yapıyorsun. Bütün hafta boyunca taşınma konusu karşına gelebilir. Somut bir adım atman gerektiğinin farkına varabilir ve bu hafta harekete geçebilirsin.
BOĞA: Sosyal yaşantın ile kariyerin arasındaki dengeyi sağlıyorsun. Planlarını bu hafta özelinde erteleyecek ya da değiştireceksin. Kararsız kaldığın konularda adım atman gerektiğinin farkına varmalısın.
İKİZLER: Merkür retrosunun etkilerini hissedebilirsin. Girdiğin ortamlarda, yanlış anlaşılmamak isterken, kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Bu hafta senin için salı günü öne çıkan gün olacak.
YENGEÇ: Gökyüzü, bu hafta karşına istediğin konuları çıkaracak. Ancak üzerindeki duygusallığın etkisinden sıyrılman gerekiyor; bunun zaten sen de farkına varacaksın. Tatil konuları bu hafta sıklıkla karşına gelebilir.
ASLAN: Savaş gezegeninin burcundaki hareketi devam ediyor. Geçmiş ile muhasebeni ertelememelisin. Arkadaşlarınla görüşmek için programını baştan aşağı değiştirebilirsin. Cumartesi senin günün.

BAŞAK: Kendinle ilgilenmediğinin farkında mısın? Bu hafta kendine vakit ayırmalısın. Onun dışında maddi konularda birtakım haberler alabilirsin. Perşembe günü ailevi konular karşına gelebilir.
TERAZİ: Yakın çevren ile yaşadığın tartışmalar, bu haftaya damga vurabilir. Kendinden ödün vermemelisin. Beklenmedik aksilikler, bu hafta özelinde harcamalarını etkileyebilir.
AKREP: Tutulmanın etkileri devam ediyor. Alacağın kararlarla, uyguladığın davranışların farklı olabilir. Estetik konusu bu hafta gündeminde. Kendi isteklerine yön vermeyi başarıyorsun.
YAY: Haftanın ilk günü senin için birçok anlamı bünyesinde barındırabilir. Pazartesi gününden, eksiklerini tamamlamak için harekete geçiyorsun. İhmal ettiğin bir şeyler olabilir, dikkat etmelisin.
OĞLAK: Ailevi konular bu hafta gündeminde. Sürpriz ziyaretler gerçekleştirebilirsin. Cuma günü senin için önemli dönüm noktalarını bünyesinde barındırabilir. Önemli başlangıçlar ya da bitişler karşına gelebilir.
KOVA: Geleceğe yönelik planların şekilleniyor. Merkür retrosunun olduğunu unutmamalı, iletişiminde dikkatli olmalısın. Hiç ummadığın kişilerin, ummadığın konuşmalarına tanıklık edebilirsin.
BALIK: Takvimin haftanın ilk gününden şekilleniyor. Kendine vakit ayırmak için bazı konuları görmezden gel. Kendi gücünün farkına var. Çarşamba günü öne çıkan gün olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA