Türkiye'nin en iyi haber sitesi
Adana Dürüm Kaç Kalori?

Adana Dürüm Kaç Kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Adana Dürüm % 15,65 karbonhidrat, % 28,98 protein, % 47,40 yağdan oluşur. Adana Dürüm kaç kalori? Adana Dürüm diyette yenir mi? Adana Dürüm besin değerleri nedir? Adana Dürüm karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Adana Dürüm 325,20 kaloridir. Adana Dürüm içeriğinde 15,02 Karbonhidrat(g), 27,81 Protein(g), 45,50 yağ(g), 6,68 lif(g), 886,33 Sodyum(mg), 521,45 potasyum(mg), 30,93 Kalsiyum(mg), 161,38 A Vitamini(ui), 63,64 C Vitamini(mg), 2,52 ve Demir barındırır. Adana Dürüm kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Lavaşta Adana kaç kalori?

Adana Dürümün 100 gramında 162 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 200 gram Adana Dürümde 324 kalori bulunmaktadır. Adana Dürüm, beraberinde tüketilen lavaş ekmeği 4 ince dilim ekmeğe denk olduğundan öğünde alınan karbonhidrat miktarı ve kullanılan etin yağ miktarı fazladır.

Adana porsiyon kaç gr?

Bu işlem etin şişten dökülmemesi için yapılır. Elde kalan su az olmalıdır, çok olursa et haşlanır, kebabın tadı bozulur. Bir kişilik Adana kebabı 180 gramdır. Bir buçuk tabir edilen Adana Kebabı'nın eti ise 270-280 gramdan az olamaz.

Adana kebap diyette yenir mi?

Diyet yapıyor olsanız dahi el büyüklüğünü geçmeyecek miktarda ekmekle birlikte 1 porsiyon kebap tüketebilirsiniz. Asıl önemli olan bunu ne sıklıkla tükettiğiniz. Haftada 2-3 defa veya daha fazla kebap tüketiyor olmak kilo verme sürecini maalesef olumsuz etkiler.

Ev yapımı Adana kebap kaç kalori?

Kalori Bilgisi Adana Kebap Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 239 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Porsiyon (Orta) yani 151 gramlık miktarında Adana Kebap 361 kalori bulunmaktadır. Adana kebap, kuzu kıymasından yapılan Adana'ya özgü bir yemektir. Etin kendi yağı ile pişer ekstra yağ içermez.

SON DAKİKA