Türkiye'nin en iyi haber sitesi
Kakaolu Yulaf Pudingi kaç kalori?

Kakaolu Yulaf Pudingi kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Kakaolu Yulaf Pudingi % 68,96 karbonhidrat, % 13,27 protein, % 10,50 yağdan oluşur. Kakaolu Yulaf Pudingi kaç kalori? Kakaolu Yulaf Pudingi diyette yenir mi? Kakaolu Yulaf Pudingi besin değerleri nedir? Kakaolu Yulaf Pudingi karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Kakaolu Yulaf Pudingi 230,70 kaloridir. Kakaolu Yulaf Pudingi içeriğinde 40,82 Karbonhidrat(g), 7,86 Protein(g), 6,21 yağ(g), 4,11 lif(g), 52,43 Sodyum(mg), 608,70 potasyum(mg), 138,50 Kalsiyum(mg), 180,40 A Vitamini(ui), 8,56 C Vitamini(mg), 1,84 ve Demir barındırır. Kakaolu Yulaf Pudingi kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Kakaolu Yulaf Pudingi kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

3 kaşık yulaf lapası kaç kalori?

3 Yemek Kaşığı Yulaf Kaç Kalori Bir yemek kaşığı yulaf ortalama 35 kalori (kcal), 2 yemek kaşığı yulaf ortalama 70 kalori (kcal) ve 3 yemek kaşığı yulaf ise ortalama 105 kalori (kcal) olarak hesaplanmaktadır.

Yulaf lapası kilo aldırır mı?

Yulaf Ezmesi Kalorisi, Kilo Aldırır Mı? 100 gramında yaklaşık 370 kalori bulunan yulaf ezmesi, bu kalorinin büyük bir kısmını protein ve karbonhidrat olarak sağladığı için kilo aldırıcı etkisi bulunmaz.

Ballı yulaf lapası nasıl yapılır?

Yulaf ve sütü orta ateşte küçük bir kaba koyup lapa haline getirin. Muzun yarısını, balın yarısını ve tarçınının yarısını tencereye koyun. Püre haline gelene dek süt veya su ilave ederek sık sık karıştırın. Isıyı azaltın ve haşhaş tohumları, kalan tarçın ve balı da ekleyip biraz daha karıştırın.

Yulaflı puding nasıl yapılır?

Yulaflı Hafif Puding (Şekersiz) Tarifi Nasıl Yapılır?Süt ile yulaf bir tencereye konularak, yoğunlaşana kadar karıştırılarak pişirilir.Ocağın altı kapatılır. Diğer malzemeler eklenir ve karıştırılır.Kaseye konularak, ılınması beklenir.Ilık ya da soğuk olarak yenir.15 Eki 2017

SON DAKİKA