Türkiye'nin en iyi haber sitesi
Tel Şehriye Çorbası kaç kalori?

Tel Şehriye Çorbası kaç kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Tel Şehriye Çorbası % 66,25 karbonhidrat, % 9,92 protein, % 21,53 yağdan oluşur. Tel Şehriye Çorbası kaç kalori? Tel Şehriye Çorbası diyette yenir mi? Tel Şehriye Çorbası besin değerleri nedir? Tel Şehriye Çorbası karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Tel Şehriye Çorbası 125,33 kaloridir. Tel Şehriye Çorbası içeriğinde 16,71 Karbonhidrat(g), 2,50 Protein(g), 5,43 yağ(g), 0,14 lif(g), 420,72 Sodyum(mg), 37,44 potasyum(mg), 9,11 Kalsiyum(mg), 23,38 A Vitamini(ui), 1,14 C Vitamini(mg), 0,54 ve Demir barındırır. Tel Şehriye Çorbası kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0
Tel Şehriye Çorbası kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Diyetteyken şehriye çorbası içilir mi?

1 kase şehriye çorbası, yemeğiniz için iyi bir başlangıçtır ve kilo yapmaz. Bol miktarda vitamin içeren şehriye çorbası, vücut direncini artırarak hastalıklarla savaşır. Öte yandan şehriye çorbası yaparken az yağ kullanırsanız kalorisi yüksek olmayacaktır.

Terbiyeli tel şehriye çorbası kaç kalori?

Kalori Bilgisi Şehriye Çorbası Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 91 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Kepçe yani 150 gramlık miktarında Şehriye Çorbası 137 kalori bulunmaktadır. Şehriye çorba, konulacak yağ miktarına dikkat edilmelidir. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek+1 tatlı kaşığı yağ yerine tüketilebilir.

Bir tabak tel şehriye çorbası kaç kalori?

Tel Şehriye Çorbasının 100 gramında 94 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 240 gram Tel Şehriye Çorbasında 226 kalori bulunmaktadır.

Ince tel şehriye çorbası nasıl yapılır?

Tel Şehriye Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?Öncelikle yağı tencere koyun ardından naneyi ekleyin.1 dk kadar bekledikten sonra salçayı ilave edin.2-3 dk kadar kısık ateşte kavurun.Şehriyeyi ilave edip 2 dk daha kavurun, baharatını ekleyin.Bulyonu atın, sıcak suyu dökün karıştırın.Suyu az gelirse su ekleyebilirsiniz.Daha fazla öğe...•18 Mar 2014

SON DAKİKA